- Poruka
- 1.931
Zene zasto vas je blam kad vam pizza prducka ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...stvarno ne znam što se toga stide...to samo znači da je mali tuki i da zbog toga ne dihtuje kako treba...
Zene zasto vas je blam kad vam pizza prducka ?![]()
mali?
20 cm maleno?
onak' podeblji?![]()
...stvarno ne znam što se toga stide...to samo znači da je mali tuki i da zbog toga ne dihtuje kako treba...
da...o debljini se radi...
kome je to mali tookee ?![]()
jok dee...oce i kad menjas poze pa kad izvuce kitu
ili recimo ako kreses tako da ga skoro vadis celog, fora, i onda oce da se desi da udje vazduh
i ne znam sto je to sramota
i bilo o ovme milion tema
ili recimo ako kreses tako da ga skoro vadis celog, fora, i onda oce da se desi da udje vazduh
sta sto je sramota ?
svaka (cast izuzecima) menja boje kad ima pitjka prdne![]()
jes siguran da je pitjka u pitanju...mozda stvarno poprducne pa se zblamira pa okrivi pi*ku ali ono rumenilo nece da prodje![]()
ce lokujes onda?
desi se i kad prcas sat vremena i onda se precnik cilindra smanji, a precnik njene rupe ostaje isti. Dakle, kao tolerancija. To je labavo naleganje. Zene teze ga cvrstom naleganju, ali bi ga ipak ugurale i uzivale. Mi momci moze neizvezno ili sto manje labavo naleganje.
Masinac![]()
E moji inženjeri, ajde smislite kako da ne ulazi vazduh![]()
E moji inženjeri, ajde smislite kako da ne ulazi vazduh![]()
pa ja tek sad uvidjam koliko je prdenje pitjke jedan veliki taboo....koju moderatori zzele da zataskaju ccc