Pivo po meri pivopija

To je za kolegu samo pivo

Ja cu da se iscimam i da proverim da li ima mogucnosti da mi pivnice liferuju vops u cisternama, po mogucnosti na kucnu adresu (pa da trazim vanredno odobrenje da cisterna sme da stoji pred zgradom, dok se ne isprazni), jer stvano je smor i cisto gubljenje vremena da ama bas svaki dan, ili svaki drugi (ako kupim karton) moram u ducan po novu turu. Aj´ ziveli... z:mrgreen:

@D Lite: sta se tripujes, j*bote? Kakvi crni pacovi, kakvi bakraci...to je bilo mozda pre 50 godina, ako i tada. Danas je to, pogotovo u velikim kompanijama, nezamisljivo.

@Rudjer: tebra, ne da je Jelen samo jaci od Lava za klasu ili dve, nego je i Nektar go k*rac naspram Jelena, pa me tvoji zemljaci svaki put gledaju s´nevericom kada u sred Banjaluke narucim Jelenka. Ali zabole me... samo im kazem da se radi o lokal-patriotizmu. z:mrgreen:

@Rudjer: tebra, ne da je Jelen samo jaci od Lava za klasu ili dve, nego je i Nektar go k*rac naspram Jelena, pa me tvoji zemljaci svaki put gledaju s´nevericom kada u sred Banjaluke narucim Jelenka. Ali zabole me... samo im kazem da se radi o lokal-patriotizmu. z:mrgreen:

Hehehe, ja sam iz isticnog dijela RS, kod nas nema Nektara...Nisam odavno pio Nektar, sigurno 6-7 godina, ali je za mene Jelen sveto pivo.

Hehehe, ja sam iz isticnog dijela RS, kod nas nema Nektara...Nisam odavno pio Nektar, sigurno 6-7 godina, ali je za mene Jelen sveto pivo.

Ne odbijam ja ni Nektar, da se raumemo. z:mrgreen:

Ali ako vec mogu da biram, onda je Jelen uvek prva opcija. Joooj, kad likovi pocnu da se proseravaju pa narucuju Tuborg, Amstel itd. i to u 0,3 flasi...povraca mi se bukvalno. J*bes pivo manje od 0,5 l. :zcool:

Dugo godina sam pio iskljucivo LAV ali se u poslednjih 6 meseci toliko pokvario da ne mogu da ga smislim. Jelen je definitivno best buy.
A sto se tice 0.5 i 0.33 ... kad bi spojili u jedno bilo bi po meri 0.83 :)

Nije ovo uopste naivna ideja. Sad kad neko provali da trziste upravo ceka na to, ima da se obogati. z:mrgreen:

georgejune, ti si u bransi, koja bi mogla da profitira od ove ideje. z:mrgreen:

Nije da nema, ali nema na nasim prostorima (sem "krmace") z:mrgreen:

quart-beer-bottles.jpg

Back