Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pivo se pre flaširanja skladišti u silosima u kojima se redovno dave pacovi...a portiri su zaduženi da ih vade onim mrežicama...sličnim onim s kojim na moru vadimo račiće...
...toliko o pivu...
To je za kolegu samo pivo
@Rudjer: tebra, ne da je Jelen samo jaci od Lava za klasu ili dve, nego je i Nektar go k*rac naspram Jelena, pa me tvoji zemljaci svaki put gledaju s´nevericom kada u sred Banjaluke narucim Jelenka. Ali zabole me... samo im kazem da se radi o lokal-patriotizmu.![]()
Hehehe, ja sam iz isticnog dijela RS, kod nas nema Nektara...Nisam odavno pio Nektar, sigurno 6-7 godina, ali je za mene Jelen sveto pivo.
Ne odbijam ja ni Nektar, da se raumemo.
Ali ako vec mogu da biram, onda je Jelen uvek prva opcija. Joooj, kad likovi pocnu da se proseravaju pa narucuju Tuborg, Amstel itd. i to u 0,3 flasi...povraca mi se bukvalno. J*bes pivo manje od 0,5 l.![]()
ni Jelen nije kvalitet, ako će mo pošteno...![]()
Dugo godina sam pio iskljucivo LAV ali se u poslednjih 6 meseci toliko pokvario da ne mogu da ga smislim. Jelen je definitivno best buy.
A sto se tice 0.5 i 0.33 ... kad bi spojili u jedno bilo bi po meri 0.83![]()