Pitati za seks ili ne?

pa to sam i ja rekla, kako to neko pita za seks sa nadom da će isti dobiti
i bitna je rečenica, jako je bitna
jer tanka je linija između toga da me napali i da ga okarakterišem kao prostaka zauvek
A sta je kada zensko pita za seks? Nakon duzeg druzenja na pr, sve super ali nije bilo pomena istog, osecaju se leptirici u stomaku i grudima i onda ona odluci da preuzme inicijativu i tako ispali direktno kroz pitanje?

pa ima sigurno jedno 7-8 godina u časopisu playboy izašao je članak o jednom afričkom plemenu de kad muškom udari donja u gornju on samo prebaci žensku preko ramena ili je odvuče u grm. znači nema pitanja, nema šampanjac viski kavijar karađorđeva...nema bre to je samo na usranom balkanu tako.
pa logično, gdje će neko afričko pleme da ima reepat za Karađorđevog šnicla :zper:

A sta je kada zensko pita za seks? Nakon duzeg druzenja na pr, sve super ali nije bilo pomena istog, osecaju se leptirici u stomaku i grudima i onda ona odluci da preuzme inicijativu i tako ispali direktno kroz pitanje?
drugo je to, žene ne ispaljuju to tek tako, nego tek kad su potpuno sigurne da imaju prođu
naravno, pričam ovde o jednoj ženi, tj. o sebi, ne znam baš za druge

Zato što se žena skoro razvela i pričalo se po kolektivu da ima dosta njih, a bivši muž sumnjao na mene da sam ja taj glavni.
Najbolje je navatati nešto za seks baš u toj fazi dok se razvodi i dok bivšeg mrzi iz dna duše. Tada ona hoće sve i daje 300% sebe sa prvim na koga naiđe. I ne samo sa prvim nego i sa drugim, trećim, petim itd. Svakako ne bi preporičio vezu jer sigurno je da to ne želi ona niti da joj to treba. Toj ženi treba samo ses i to u neograničenim količinama. Meni je čudno kako to već nisi opalio. Bukvalno zicer i to za osvajanje titule.

Zato što se žena skoro razvela i pričalo se po kolektivu da ima dosta njih, a bivši muž sumnjao na mene da sam ja taj glavni.

Znači to tu potencijalno možeš da naebeš ni kriv ni dužan. Gadna situacija.
Inače, mislim da ona nikako ne želi da ima išta sa tobom osim tih benignih zajebancija.
Kada žena hoće da ima nešto sa nekim muškarcem, ona se ne ponaša tako.

To se tako kaze, i mozda je pakovanje zlatno xD
dildo ili vibrator zlatni, e to je vec stogod
misliš na ovo???
1769790144229.png

Back