Pitati za seks ili ne?

Slicno sam ja osvajao jednu stariju damu. Naravno , da mi je cilj bio sex, ali ako ne zeli, nikakve stete. I bila je I za I protiv, i na kraju nista. Ali, posle jedno 10-tak godina je rekla jednoj zajednickoj prijateljici da joj je zao da mi nije dala.
Dala? Pa valjda bio i ja tu nešto dao, to kao ona jadna objekt, zrtva, a ja uzivam.
Odnos bi trebao biti, a i uvek jeste uzajaman.
ovo sam i ja tokom godina ustanovio da garaža ima veću vrednost nego auto barem je takvo stanje na tržištu

pa ima sigurno jedno 7-8 godina u časopisu playboy izašao je članak o jednom afričkom plemenu de kad muškom udari donja u gornju on samo prebaci žensku preko ramena ili je odvuče u grm. znači nema pitanja, nema šampanjac viski kavijar karađorđeva...nema bre to je samo na usranom balkanu tako.

ko uopšte pita za seks, ne kapiram kako to ide, kao u sred nekog rendom razgovora ubaciš pitanje e jel bi mogo da te jeбеm?
to nije losa ideja. Nekad spontanost postane previse spontana. Samo bih izmenio umesto pitanja u afirmativnu izjavu: Milice ti si tako yebozovna kad sam pored tebe, sve mi leptirici igraju u stomaku, ne znam sta bih ti sve seksi radio da smo nasamo.

Back