- Poruka
- 69.377
Čekaj, znači ti tvrdiš da je muškarac taj koji daje, ako sam dobro razumeo?pa da i ja tako percipiram stvari.
primanje je više njen poso nego njegov zar ne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, znači ti tvrdiš da je muškarac taj koji daje, ako sam dobro razumeo?pa da i ja tako percipiram stvari.
Da,Čekaj, znači ti tvrdiš da je muškarac taj koji daje, ako sam dobro razumeo?
moramo hitno da zovemo doktora Kavorkijanako zna koliko se dobrih frajera i dan danas tresu od tih naših dodira, a mi pojma nemamo
ko zna koliko je drugih žena profitiralo od toga što su se oni stresli zbog nas
depresija me hvata sad

on meće, ona primapa da i ja tako percipiram stvari.
Sviđa mi se ovaj prepevevo ti pičка dlanu
ovo sam i ja tokom godina ustanovio da garaža ima veću vrednost nego auto barem je takvo stanje na tržištuSlicno sam ja osvajao jednu stariju damu. Naravno , da mi je cilj bio sex, ali ako ne zeli, nikakve stete. I bila je I za I protiv, i na kraju nista. Ali, posle jedno 10-tak godina je rekla jednoj zajednickoj prijateljici da joj je zao da mi nije dala.
Dala? Pa valjda bio i ja tu nešto dao, to kao ona jadna objekt, zrtva, a ja uzivam.
Odnos bi trebao biti, a i uvek jeste uzajaman.
ja uglavnom obaram raspoloženje, ali mogu da vidim da mu preporučim neku više veselkastu osobuAko dobre žene forumske ne volontiraju da ga oraspolože, ja više nemam ideju šta da radimo.
imaju piloti onu jednu njihovu pesmicu od koje je cela Juga dobila sraćkuon meće, ona prima
ne znam kako se odomaćilo ono davanje, kad nema nikakvog smisla
šta kao, evo ti pičка dlanu
ne razumem stvarno
morala sam da guglam da vidim ko je tomoramo hitno da zovemo doktora Kavorkijana![]()
konačno kapiram pesmuimaju piloti onu jednu njihovu pesmicu od koje je cela Juga dobila sraćku
Kao ptička na mom dlanu skakućeš...
to je u prevodu ne daje da je je8em
Pojavljuju se kao replika u filmovima kad sve ode bestraga on je jedini koji može da reši stvar. na njegov način naravno...morala sam da guglam da vidim ko je to
ju ju kakav mračan lik
pa da sve je to rokenrolkonačno kapiram pesmu
ono s pticom nikakvog smisla nije imalo
ja sam još u fazonu moja pesma je od bolapa da sve je to rokenrol
pola ljubav pola bol hahaha
Pričalo se?Zato što se žena skoro razvela i pričalo se po kolektivu da ima dosta njih, a bivši muž sumnjao na mene da sam ja taj glavni.
e blago tebi mene je sevdah prošo krajem decembra prošle godine.ja sam još u fazonu moja pesma je od bola
nikako kafansko raspoloženje da me pusti, prekjuče mi opet muzika na uvce pevala
ja sam kafanska žena sve dok mrak ne počne da pada nakon 19he blago tebi mene je sevdah prošo krajem decembra prošle godine.
to nije losa ideja. Nekad spontanost postane previse spontana. Samo bih izmenio umesto pitanja u afirmativnu izjavu: Milice ti si tako yebozovna kad sam pored tebe, sve mi leptirici igraju u stomaku, ne znam sta bih ti sve seksi radio da smo nasamo.ko uopšte pita za seks, ne kapiram kako to ide, kao u sred nekog rendom razgovora ubaciš pitanje e jel bi mogo da te jeбеm?
ovaj da ume da sroči tako nešto ne bi dolazio na forum da pita za savetto nije losa ideja. Nekad spontanost postane previse spontana. Samo bih izmenio umesto pitanja u afirmativnu izjavu: Milice ti si tako yebozovna kad sam pored tebe, sve mi leptirici igraju u stomaku, ne znam sta bih ti sve seksi radio da smo nasamo.
p dobro nije bitna recenica vec pristup. Ako pita za seks, nece ga dobiti.ovaj da ume da sroči tako nešto ne bi dolazio na forum da pita za savet

pa to sam i ja rekla, kako to neko pita za seks sa nadom da će isti dobitip dobro nije bitna recenica vec pristup. Ako pita za seks, nece ga dobiti.