Pitati za seks ili ne?

Da li je ok pitati koleginicu za sex sa kojom se šalim duži period i pričamo perverzije svakodnevno, a da nije bilo konkretnog fizičkog kontakta npr. vatanja atributa, nogu itd. Bilo je samo pipkanja po rukama, ramenu, grljenja i maženja.
Bracala, ona misli da si gej. :think:
Zar stvarno hoces da joj srusis snove?

Zato što se žena skoro razvela i pričalo se po kolektivu da ima dosta njih, a bivši muž sumnjao na mene da sam ja taj glavni.
I sta sad ti ,posto se razvela treba da potrcis jer ti je mahala repom duze vrijeme. Samo ces izgubiti nekog ko je prisan sa tobom a zena koliko hoces. Tu se udara samo ako imas osjecanja ili Ono nijesi imao zensko sto godina pa *******

Da li je ok pitati koleginicu za sex sa kojom se šalim duži period i pričamo perverzije svakodnevno, a da nije bilo konkretnog fizičkog kontakta npr. vatanja atributa, nogu itd. Bilo je samo pipkanja po rukama, ramenu, grljenja i maženja.
ko uopšte pita za seks, ne kapiram kako to ide, kao u sred nekog rendom razgovora ubaciš pitanje e jel bi mogo da te jeбеm?

Zato što se žena skoro razvela i pričalo se po kolektivu da ima dosta njih, a bivši muž sumnjao na mene da sam ja taj glavni.
A kako ti znaš da bivši muž ne motri na svaki njen pokret.
Možda je radoznao da sazna ko mu je pokvario brak.
Ako si ti taj glavni, izbegavaj haustore, mračne prolaze i ulaze u zgradu bez svetla
narednih par godina

Probaj je diskretno, kao slucajno dotaći, pa ces videti reakciju. Ako ne reagira - ništa. Ako reaguje, guraj dokle mozes i koliko možeš.
Ja sam susedu slučajno dotaknuo nogom , i na se stresla kao da je elektrika stresla. Znači, moze...;))

Back