Pitati je da glumi neku drugu u seksu?

Рекох, нисам стурчњак за брак и брачна питања...
Или се правим да не разумем...
Ја некако мислим да људи ако нису задовољни особом коју имају поред себе и маштају о некој другој (па макар то била и она али из неког прошлог времена, што би рекао Хераклит - не можеш два пута загазити у исту реку јер ни ти ни река нисте исти...) треба да крене тамо где га срце води...
Мој став према тима који маштају о другима је изнесен горе...
Мада, мислим да и за то постоје олакшавајуће околности.
Проблем је кад то постане образац живљења...

:hahaha: jao ne se.rite

Dok ste bili sa svojim devojkama i zenama nikad niste ni pomislili na devojku iz butika, na zenu sa ulice, na devojku iz autobusa, na koleginicu, na konobaricu, na neku glumicu...
Daaaaaj :thumbdown: ne folirajte se

Bitno da imas za sebe , aj bezi ti si neka budala ne brljaj mi po temi mamlazu

Dolaze deca koja nemaju smisao za humor pa odma bi da pisu na ozbiljne teme ***:otkacio:

Ne trebas me vredjati, ja sam ti samo rekao da nemam vakcinu a pod tim sam mislio ne znam kako bi ti pomogao u tvojoj masti, jer moja nije slicna tvojoj.

Nema veze krivo si me shvatio, jer je nestandarno napisano. :ok:

Ponizavajuce svakako jeste, ali da li je normalno ili nije... pa ja kao mislim da nije ni moralno ni normalno ali nisam uopste siguran da sam u pravu. Recimo svi mi volimo neka ponizenja da nanesemo curama (koja nisu degradirajuca ili degenerativna) i to je normalno, osim ako se 'sve' ostalo izgubi i ostane samo to jeli:eek: tad nije, al volim cudne teme na ivici bolesti:banovati:

pa *** ja sam napisao sta ja mislim o tome, a pre cu poverovti da su ljudi koji to ignorisu pa me napadaju da ja imam takve fantazije ludi, posto sigurno nisu slepi ako su na forumu, a ludi su ili slepi ako ne vide nesto sto pise, bar jedno od toga mora da bue a posto je forum onda ne moz bit slep, moz bit jedino lud

Poslednja izmena:
a ludi su ili slepi ako ne vide nesto sto pise, bar jedno od toga mora da bue a posto je forum onda ne moz bit slep, moz bit jedino lud

a045.gif

Dok ste bili sa svojim devojkama i zenama nikad niste ni pomislili na devojku iz butika, na zenu sa ulice, na devojku iz autobusa, na koleginicu, na konobaricu, na neku glumicu...

to je drugo, to nekako flertom izbacis sa tom konobaricom, ili pricom o toj konobarici nekome... ili vozacici autobusa (sta si ono rekao :dash:) ali
zena iz butika je vec drugo nesto:whistling:

e sad, tema je u tome da li bi ti bas trazio tvojoj zenski da ti glumi neku ... razumes, sta ja znam, "zenu iz butika"?

Ја ти рекох шта сам имао и, у суштини, ми није битно да ли ћеш то прихватити или не...
Моји ставови не зависе од прихватања околине...

Jeli to moralno. Zenske bi li na to pristale, u kom slucaju je moralno u kom nije | muski ako je cura u vezi dugo sa tobom bil joj to trazio iposto (ili niposto nebi itd) zene koga bi pre pustile to ovoga sto ga dugo znate ili toga sto ga jedva znate (to da mu glumite da ste neka druga), i ako mozda ne bi ni jednoga itd.

:rtfm:

a...e....cek stani...a doggy style...oboje mslite sta god ocete...nema nezgodnih pitanja...i ne boli glava...

moze i šamija ili gace preko glave :mrgreen:

Back