- Poruka
- 171
Juuuuu! Daleko bilo! Pa to je nemoralno!![]()
![]()
![]()
Ne ne nego izkreno ocu da odgovoris, posto si zakoracena tj opkoracena iznezi mizljenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juuuuu! Daleko bilo! Pa to je nemoralno!![]()
![]()
![]()
Рекох, нисам стурчњак за брак и брачна питања...
Или се правим да не разумем...
Ја некако мислим да људи ако нису задовољни особом коју имају поред себе и маштају о некој другој (па макар то била и она али из неког прошлог времена, што би рекао Хераклит - не можеш два пута загазити у исту реку јер ни ти ни река нисте исти...) треба да крене тамо где га срце води...
Мој став према тима који маштају о другима је изнесен горе...
Мада, мислим да и за то постоје олакшавајуће околности.
Проблем је кад то постане образац живљења...
Znam o cemu se radi, ali sorry nemam vakcinu za tebe u svojoj arhivi.
jao ne se.rite
Dok ste bili sa svojim devojkama i zenama nikad niste ni pomislili na devojku iz butika, na zenu sa ulice, na devojku iz autobusa, na koleginicu, na konobaricu, na neku glumicu...
Daaaaajne folirajte se
Bitno da imas za sebe , aj bezi ti si neka budala ne brljaj mi po temi mamlazu
Dolaze deca koja nemaju smisao za humor pa odma bi da pisu na ozbiljne teme ***tkacio:
Ponizavajuce svakako jeste, ali da li je normalno ili nije... pa ja kao mislim da nije ni moralno ni normalno ali nisam uopste siguran da sam u pravu. Recimo svi mi volimo neka ponizenja da nanesemo curama (koja nisu degradirajuca ili degenerativna) i to je normalno, osim ako se 'sve' ostalo izgubi i ostane samo to jelitad nije, al volim cudne teme na ivici bolesti
![]()
a ludi su ili slepi ako ne vide nesto sto pise, bar jedno od toga mora da bue a posto je forum onda ne moz bit slep, moz bit jedino lud
jao ne se.rite
Dok ste bili sa svojim devojkama i zenama nikad niste ni pomislili na devojku iz butika, na zenu sa ulice, na devojku iz autobusa, na koleginicu, na konobaricu, na neku glumicu...
Daaaaajne folirajte se
Bitno da imas za sebe , aj bezi ti si neka budala ne brljaj mi po temi mamlazu
Dolaze deca koja nemaju smisao za humor pa odma bi da pisu na ozbiljne teme ***tkacio:
jao ne se.rite
Daaaaajne folirajte se
mi pushtamo mashtu, shto mu dodje slichno ... i mislimo da je lepa ljubavna igra !!!
Ja SS-ovac, a ona mala jevrejka !!!![]()
![]()
![]()
Jeli to moralno. Zenske bi li na to pristale, u kom slucaju je moralno u kom nije | muski ako je cura u vezi dugo sa tobom bil joj to trazio iposto (ili niposto nebi itd) zene koga bi pre pustile to ovoga sto ga dugo znate ili toga sto ga jedva znate (to da mu glumite da ste neka druga), i ako mozda ne bi ni jednoga itd.
![]()
zasto da glumi kad je uvek druga