Pitanje

Skida se tako što se natopi bebi uljem, pa lako odlepi. Nisam probala i ne bih, imam osetljivu kožu, ostane mi crvenilo od flastera, šta bi tek ovde bilo... A i verujem da se odlepi ako se oznojiš.

Pa imaju i oni samolepljivi brusevi ili kako se već zovu, ne vide se ispod haljine
IMG_20230728_214103.png

Ovo sa lepljenjem sisa mi je bezveze, ne bih nikad koristila to, nisam ni znala da postoji. :D

Al ipak ne mogu a da se na zapitam, kako bi razrogačio oči da se svučem i vidi mi zahevtane sise :mrgreen:
Nekda davno, mislim jos u vreme "Sjecas li se Doli Bel?" su devojke gurale novinsku hartiju u korpe grudnjaka. Pa kad ih na igranci pritisne tip a ono pocne da shushti...
Ili, ne daj boze, ako se devojka zaboravi a tip je razgaci (bolje: razbrushalterise) ima sta i da vidi. Moze da iscita umrlice iz Politike.

Nekda davno, mislim jos u vreme "Sjecas li se Doli Bel?" su devojke gurale novinsku hartiju u korpe grudnjaka. Pa kad ih na igranci pritisne tip a ono pocne da shushti...
Ili, ne daj boze, ako se devojka zaboravi a tip je razgaci (bolje: razbrushalterise) ima sta i da vidi. Moze da iscita umrlice iz Politike.
Ako pada kiša, padaju i sise :mrgreen:

Drage žene

Da li ovaj tape funkcionise ? Je li neko od vas probao i kakav je utisak ? Pogledajte prilog 1385715

Ти си промотерка овога продукта ?

Јеси уплатила Крсти ... проценат ?

Nismo vidjeli a sto nismo vidjeli je nepostojeće, nije se desilo, nije istina itd

Znaci okači nam himalaje

:manikir:

Nemoj me nervirati sa tom perfekcijom koju nismo razmotrili

15412164580896596666

11342552702820159232

Poslednja izmena:
Nemoj da se ljutis ali Nemci i estetika su posvadjani od kada je sveta i veka:).

Kako su im se samo omakle one slatke kucice kao iz bajke nije mi jasno, ovo izgleda grdno.
Ти си промотерка овога продукта ?

Јеси уплатила Крсти ... проценат ?

15412164580896596666

11342552702820159232
U Srbiji je već proglašena epidemija kancera grudi...

Ovaj nakazni proivod je sigurno smislio neki teški ženomrac...

Back