Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas dovoljno velike sise za ovo?
Znaci jos je gore sve cvrsto...Pa imaju i oni samolepljivi brusevi ili kako se već zovu, ne vide se ispod haljine
Pogledajte prilog 1385814
Ovo sa lepljenjem sisa mi je bezveze, ne bih nikad koristila to, nisam ni znala da postoji.
A zamisli da tip kaze: "Sta je ovo?" i uradi ceepppp... uhh, jeza.Zamisli, skineš se pred tipom i on te pita, je l ti to sise polomljene
Nemoj da se ljutis ali Nemci i estetika su posvadjani od kada je sveta i veka.
Kako su im se samo omakle one slatke kucice kao iz bajke nije mi jasno, ovo izgleda grdno.
Zamisli, skineš se pred tipom i on te pita, je l ti to sise polomljene
To koriste glumice kad izlaze na red carpet, pa se vi cudite kako im stoje silikoni a nista ih ne drzi ispod haljine.To nije da se gleda već služi da prošetaš lepu haljinu
Inače ovo je garant poteklo iz amerike
To koriste glumice kad izlaze na red carpet, pa se vi cudite kako im stoje silikoni a nista ih ne drzi ispod haljine.
Znači, samo za šetnjuRazmišljaš u pogresnom pravcu
Ovo nije za tipove
Znači, samo za šetnju
Nisam. Ali znam lika koji ima prijatelja cije je sestra zavirivala...Odakle znaš šta je ispod haljine glumice ?
Koju si zavirivao ispod haljine ?
To nije da se gleda već služi da prošetaš lepu haljinu
Inače ovo je garant poteklo iz amerike
Nekda davno, mislim jos u vreme "Sjecas li se Doli Bel?" su devojke gurale novinsku hartiju u korpe grudnjaka. Pa kad ih na igranci pritisne tip a ono pocne da shushti...Al ipak ne mogu a da se na zapitam, kako bi razrogačio oči da se svučem i vidi mi zahevtane sise
Ako pada kiša, padaju i siseNekda davno, mislim jos u vreme "Sjecas li se Doli Bel?" su devojke gurale novinsku hartiju u korpe grudnjaka. Pa kad ih na igranci pritisne tip a ono pocne da shushti...
Ili, ne daj boze, ako se devojka zaboravi a tip je razgaci (bolje: razbrushalterise) ima sta i da vidi. Moze da iscita umrlice iz Politike.
Mozda jesu padavicarke ali su plovne...Ako pada kiša, padaju i sise
Drage žene
Da li ovaj tape funkcionise ? Je li neko od vas probao i kakav je utisak ? Pogledajte prilog 1385715
Nismo vidjeli a sto nismo vidjeli je nepostojeće, nije se desilo, nije istina itd
Znaci okači nam himalaje
Nemoj me nervirati sa tom perfekcijom koju nismo razmotrili
Nemoj da se ljutis ali Nemci i estetika su posvadjani od kada je sveta i veka.
Kako su im se samo omakle one slatke kucice kao iz bajke nije mi jasno, ovo izgleda grdno.
U Srbiji je već proglašena epidemija kancera grudi...Ти си промотерка овога продукта ?
Јеси уплатила Крсти ... проценат ?
da ali ako su i same već bar malo podignute i manje do srednjePa recimo kad obuces haljinu sa dubljim dekolteom ružno je kad se vidi Brus i sa tim tejpom si u mogucnosti da imaš formu i da ih lepo podignes
Kaži drugu - suspenzori .Jel ima ovako nešto za muškarce? Pitam za druga.
Imaju i kucice i cvjecke...nisu bas operisani od estetike.Nemoj da se ljutis ali Nemci i estetika su posvadjani od kada je sveta i veka.