- Poruka
- 32.034
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nikad cula ni da ovo postoji.Drage žene
Da li ovaj tape funkcionise ? Je li neko od vas probao i kakav je utisak ? Pogledajte prilog 1385715
Imas dovoljno velike sise za ovo?Nisam koristila, ne znam ni da li bih smela, imam neki mladez na sisi
Mladez je problem, kazem tiImas dovoljno velike sise za ovo?![]()
Samo za dvojku,eventualno manju 3.Mislila sam da je možda neka dama to već koristila pa da pitam da li funkcionise
Ovo su neki flasteri za grudi,sta li?
Nesto mi zvuci bezveze,iskreno receno.
Opet mi ovo lijepljenje nesto ruzno izgleda.Ja jedva odlijepim i obicni flaster.Pa recimo kad obuces haljinu sa dubljim dekolteom ružno je kad se vidi Brus i sa tim tejpom si u mogucnosti da imaš formu i da ih lepo podignes
Opet mi ovo lijepljenje nesto ruzno izgleda.Ja jedva odlijepim i obicni flaster.
Ali ako nije skupo,mozda bi se moglo i isprobati.
Pa flaster sa prsta kad skidam boli, ne smem ni da zamislim koliko tek ovo boli kad se skida![]()
Drage žene
Da li ovaj tape funkcionise ? Je li neko od vas probao i kakav je utisak ? Pogledajte prilog 1385715
Pa flaster sa prsta kad skidam boli, ne smem ni da zamislim koliko tek ovo boli kad se skida![]()
Да ли финкционише и кад се залепи на гоозицу ?!
Pa pokušaj i javi![]()
Моја позадина стоји као Хималаји .... Не требају јој налепнице