Pitanje

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.539
Iznajmila sam još jedan poslovni prostor

I sad imam pitanje

Ovo je plafon neke panele najradije bi to skinula ali nemam pojma šta je ispod

Da li se ovo može prekreciti (ukoliko nd mogu skinuti )

IMG_0945.jpeg

IMG_0946.jpeg

Zatim me zanima ovaj zid koji je okrecen u crnu boju i ova metalna vrata koju je takodje crnom bojom sa unutrasnje strane okrecio

Kako da ovo riješim ?
IMG_0949.jpeg

IMG_0948.jpeg

I sad imam pitanje

Pogledajte prilog 1372054

Pogledajte prilog 1372053

Zatim me zanima ovaj zid koji je okrecen u crnu boju i ova metalna vrata koju je takodje crnom bojom sa unutrasnje strane okrecio

Kako da ovo riješim ?
Pogledajte prilog 1372055

Pogledajte prilog 1372056
@Miris Pokošene Trave свака тема "питање"😆

I sad imam pitanje

Kako da ovo riješim ?

Mozes prekreciti u boju koju hoces,samo je bitno da je podloga suva.Sada su boje za zidne podloge postojane ,a opet svaku mozes prekreciti,samo da je dobro suva podloga.Za ta metalana vrata,kupi sitniju smirglu za metal i malo rucno da se izsmirgla i obojice se veoma dobro.Ako su na plafonu ti paneli lakirani,onda isto treba sitna smirgla,samo za drvo,ako je od drveta.Isto blago ismirglaj i obojice se normalno.Ko zna zasto su oni to postavili na plafon,verovatno da prikriju nesto lose.Mislim da nije pametno skidati.Cak sta moze se pregletovati,ako neces da ti bude tih neravnina,ili kanala izmedju,pa da obojis kako hoces.

Mozes prekreciti u boju koju hoces,samo je bitno da je podloga suva.Sada su boje za zidne podloge postojane ,a opet svaku mozes prekreciti,samo da je dobro suva podloga.Za ta metalana vrata,kupi sitniju smirglu za metal i malo rucno da se izsmirgla i obojice se veoma dobro.Ako su na plafonu ti paneli lakirani,onda isto treba sitna smirgla,samo za drvo,ako je od drveta.Isto blago ismirglaj i obojice se normalno.Ko zna zasto su oni to postavili na plafon,verovatno da prikriju nesto lose.Mislim da nije pametno skidati.Cak sta moze se pregletovati,ako neces da ti bude tih neravnina,ili kanala izmedju,pa da obojis kako hoces.

Hvala na odgovoru

Sto se plafona tiče ipak ću vidjeti hoculi uhvatiti nekog sa balkana da mi uradi ovako nešto u ovom fazonu

IMG_0959.jpeg

I sad imam pitanje

Kako da ovo riješim ?

Plafon/drvo sigurno mozes da skines, ali je pitanje kako ispod izgleda. Kako je jos uvek dobrog kvaliteta i nije propalo mozes da ga prefarbas bojom za drvo.

A vrata neka ti uradi neki profesionalac, jer ce mozda trebati šlajfovanje, pa onda farbanje.

Crni zid mozes normalno da prefarbas. Uzmi one ekoloske farbe sto disu. :p
A mozes i one sto mogu da se obrisu mokrom krpom. To je prakticno kad se radi o ordinacijama, pa se zidovi prljaju rukama ili se zacake cipelom, torbom i sl.

Hvala na odgovoru

Sto se plafona tiče ipak ću vidjeti hoculi uhvatiti nekog sa balkana da mi uradi ovako nešto u ovom fazonu

Pogledajte prilog 1372436
Ako ti se drvo ne skida, mada je isti djavo i ako ga skines, na to mozes da stavis tanke gipsane ploce i dobices slican efekat.

Ako nesto gledam na you tube to su razna renoviranja. :D To mi je zanimljivo.

Hvala na odgovoru

Pogledajte prilog 1372436
Ako ces to da radis na plafonu i ovako ce morati da se gletuje.Skini,onda ono.Mozda je plafon i dobar,al je neko hteo da postavi to na plafon,samo zbog lakseg odrzavanja,jer ako je lakirano,onda samo malo vlaznom krpom i plafon cist,a onako svake 3 godine krecenje,pogotovo,ako je se pusilo u toj prostoriji.Inace ovo na slici ti super izgleda.

Back