- Poruka
- 25.076
Zašto tako misliš ?Све на њој и око ње је тежак кичерај.
Možda ali se ne vidi i nije upadljivo kao kod mnogih drugihIsto kao i svaka druga plastika
Ako je iko kičast ona je.Zašto tako misliš ?
Ne liči mi na kiceraj
Фризура, позе, одевање, стан...Zašto tako misliš ?
Ne liči mi na kiceraj
Фризура, позе, одевање, стан...
Mozda ti ne vidis ili ne umes da uporedis kako je pre izgledala,da je vidim na ulici ne bih je prepoznao koliko je dobro odradjena
Sto nije njen slucaj cak sta vise extremno joj se svaka promena vidi,sisu za lek nije imalaMožda
Činjenica je da svi nešto rade ali je poenta umeti to tako odraditi da koliko toliko izgleda kao “nije se desilo”
Sve. Šta nije? Za moj pojam totalni nedostatak stila i ukusa od kad znam za nju.Ajde ?
Npr. Sta ?
Sto nije njen slucaj cak sta vise extremno joj se svaka promena vidi,sisu za lek nije imala
Sve. Šta nije? Za moj pojam totalni nedostatak stila i ukusa od kad znam za nju.
Taman posla. Nije ljubomora da ti se ne dopada kako se neko stilizuje.Malo zvuci kao ljubomora ☹️
genetika, odrzavanje, plastika, fotosop, niko ne izgleda tako u tim godinama. zabludePogledajte prilog 1293023
Zašto Lidija izgleda ovako dobro ?
Šta ona radi pa se drži “vječno mlada “
Imali tu estetske hirurgije ?
Taman posla. Nije ljubomora da ti se ne dopada kako se neko stilizuje
Slobodno gledaj kako hoćeš. Ja nisam rekla da nije zgodna i da izgleda loše nego da mi se njen stil ne dopada. Velika je to razlika.Ja to malo drugačije gledam
Ali ok