pitanje

gost 94137

zmajka
Poruka
43.846
koliko često ste imali priliku da upoznate srodnu dušu i da li je to nekad bilo i homoseksualno poznanstvo i ako jeste kako se on/ona zovu, a ako niste koja bi trebalo da bude njihova idealna visina i da li mislite da je u redu imati sex pre braka sa srodnom dušom i ako da, onda da li je u redu imati i oral i anal sa njima i da li na kraju svog izlaganja možete da iznesete i neku ljis mudrost na zadatu temu? :heart:

Ne upraznjavam homoseksualna poznanstva. Srodna dusa mi je najbliza rodbina, sestra, brat, otac, majka, a s njima nemam seks.
Ja sam 188 tako da mi 178 bas odgovara. Rame pod rame.
Dabome da je seks prije braka okay. Seks je naj za mladost.
Oral je obavezan, kako vi mislite da se ***** dize magicnim stapicem u svako doba dana?

toliko dobre teme postavljam da sam privukla i ljude koji nikad na ljisu nisu bili.. molim vas da mi spremite neki orden ili može i ček neki ako je orden previše komplikovan posao..

koliko često ste imali priliku da upoznate srodnu dušu i da li je to nekad bilo i homoseksualno poznanstvo i ako jeste kako se on/ona zovu, a ako niste koja bi trebalo da bude njihova idealna visina i da li mislite da je u redu imati sex pre braka sa srodnom dušom i ako da, onda da li je u redu imati i oral i anal sa njima i da li na kraju svog izlaganja možete da iznesete i neku ljis mudrost na zadatu temu? :heart:
Srodnu dusu upoznao samo jednom u zivotu.I visoka je malo vise od 160,ako je to neka vazna karakterna osobina...Sve pre braka je super,zasto da ne?

mudrost-ako izgovoris ovako kako si napisala,pasces u hipoksiju...

srodnu dusu nisam upoznao
idealna visina je do mojih grudi, a moze i za glavu visa, samo neka je srodna dusa
naravno da su savim u redu i oral i anal, ako idu tim redosledom, a obrnuti redosled mislim da nije dobar
dok mudri mudruju, pametni se dobro ...

Biram mudrost
hmm...Ne svađajte se u autu sa milom em dragom osobom, jer završavate "razgovor" u žurbi i kvarite dan jedno drugom plus možete oštetiti vrata kad ih jako zalupite pri izlasku čime ćete dragu em milu osobu dodatno naljutiti što nećete imati priliku odmah da vidite ali znate i da ne gledate.

Lupas gluposti, kao po obicaju.

Neko ko podsvesno veruje da zene vole da budu silovane u najmanju su ruku psihijatrijski slucajevi.

To je samo pocetak, iako ne znamo sta su tvoje izopacene misli jos u stanju da urade.

Vidi se da ne putujes mnogo....

Pa nisi videla razne specijalizovane radnje i merkadose sa raznom SEKSUALNOM OPREMOM....Da ti stane pamet...

Za sve ukuse i zelje...

Svi tamo nesto kupuju...

Da RASPALE POSUSTALU MASTU....

Srodna duša ne postoji, već samo manje ili više nesrodna.
172 cm, 68 kg
Pre braka je sve u redu imati.

:think:
tako sam i ja mislila da sam našla srodnu dušu sve isto mislimo i sve isto volimo
i onda odjednom posle dvaes godina nijedan film koji ja hoću da gledam njemu se ne sviđa
kako je samo mogo da se pretvara ovoliko dugo?

samo mentalno a devojke vole klasičan tvrdi ishod

A da pogledas ovako-Svaka mu cast kad je trpeo 20 god zbog ljubavi...?Jel' izgleda lepse?

Back