gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
sto bas sa tresnje....lepse zvuci 'povredio se na skijanju'msm sta ce ovakav frajer na tresnji zaboga
![]()
pa eto na skijanju
u moje vreme se nismo skijali mi smo se sankali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto bas sa tresnje....lepse zvuci 'povredio se na skijanju'msm sta ce ovakav frajer na tresnji zaboga
![]()
i meni se ne dopada mnogo toga pa je tako kako je
@faith: to se zove razmisljanje optimiste, ja sam malko u dusi pesimista, to mi cak ni na pamet nije palo![]()

ljudi moji ali ti meni idesh na nervni kostim u pm
i ti meni djeluješ kao baba, a ne kao da smo istih godina, pa ništa...
![]()

brao tresnje za svoju dragu![]()

ma nisam ni ja uvek optimisticna ...iskreno prvo mi je palo na pamet da je neka fora![]()
posle su zajedno napravili slatko od istih
kraju sala odlicno je slatko od tresnje ... ja nisam znala da postoji![]()
na zapadu se to da vidjeti
sto bi bila fora?
jedna poznanica se udala za ratnog invalida
nikad ljepsheg para nisam vidjela
tako je mazi i pazi a isto to ona uzvratja i nije lazhno ili zbog nekog interesa vetj je sasvim istinito i iskreno
drago mi je zbog njihsvi sto su mladji 0d 27 ipo da mi se sklone sa teme

i ja sad prvi put cujem, to me podseti da sam htela letos slatko od kivija da pravim, pa bih mogla kad ugrabim malo vremena![]()

ja sam skoro upoznala nekog decka cija mama pravi slatko od svega i svacega ...to sto sam probala je bilo od neke bele tresnje ... a od lubenice sto je vrh ..prste da polizes ..ozbiljna sam![]()
alo devojke ovo nije spam tema
slatko, recepte i TEGLE skupljajte na PP

am dobro ..sve to ima neke veze sa ljubovi...mozda nije tako ocigledna ali postoji![]()

svi sto su mladji 0d 27 ipo da mi se sklone sa teme

Toliko o fizickom izgledu i istinskoj ljubavi bez sprega![]()

kad vidite ovu sliku sta vam prvo padne na pamet? iskreno napishite prvu pomisao