- Poruka
- 232
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuu, pa to je relativna stvar... raspustom-par sati, inace oko pola sataprofesionalac-bgd:
jagodica:desavalo se mislim i 10 sati..na netu :I
pa neki sat..aj nek bude 3 u proseku..smanjila sam
Uh, uh, uh, ala ovde NEKO laže !!! :wink:
My man...ili my woman u ovom slucajuLPhoklica:Preterano ser*š!
........................
Pa dokle misliš da ljude smaraš sa reklamiranjem tog sra*a bez poruke i smisla![]()
ShlihtaroTruman:u proseku sat, i to obicno na ovom sajtu
Ih nemoj tako,zima je treba zimnicu nabaviti...Pa ocekujem od administratora neke povlastice.No ozbiljno,da sam hteo da se slihtam rekao bih 10 sati isl. ovo je suva istina.Weeky:ShlihtaroTruman:u proseku sat, i to obicno na ovom sajtu![]()
Ocekujem i ja povlastice...Ali tesko...Truman:Ih nemoj tako,zima je treba zimnicu nabaviti...Pa ocekujem od administratora neke povlastice.No ozbiljno,da sam hteo da se slihtam rekao bih 10 sati isl. ovo je suva istina.Weeky:ShlihtaroTruman:u proseku sat, i to obicno na ovom sajtu![]()
Ugledaj se ne jagodicu i pitaj je sta je dobila,ona ima preko 10 000 poruka.Weeky:Ocekujem i ja povlastice...Ali tesko...Truman:Ih nemoj tako,zima je treba zimnicu nabaviti...Pa ocekujem od administratora neke povlastice.No ozbiljno,da sam hteo da se slihtam rekao bih 10 sati isl. ovo je suva istina.Weeky:ShlihtaroTruman:u proseku sat, i to obicno na ovom sajtu![]()
Sta je dobila?Truman:Ugledaj se ne jagodicu i pitaj je sta je dobila,ona ima preko 10 000 poruka.Weeky:Ocekujem i ja povlastice...Ali tesko...Truman:Ih nemoj tako,zima je treba zimnicu nabaviti...Pa ocekujem od administratora neke povlastice.No ozbiljno,da sam hteo da se slihtam rekao bih 10 sati isl. ovo je suva istina.Weeky:ShlihtaroTruman:u proseku sat, i to obicno na ovom sajtu![]()