Moja bivsa riba.MarijaMina86:Zanima me koja vam je najlepsa devojka na svetu.....meni je Jennifer Lopez,sta vi mislite?
Joj daJaH_G|rL:Aaaaaa...meni je mnogo lepa ona devojka sa reklame za coca colu light...bas je onako cute![]()
Corey:Moja bivsa riba.MarijaMina86:Zanima me koja vam je najlepsa devojka na svetu.....meni je Jennifer Lopez,sta vi mislite?![]()
Jest vala*november rain*:wild_child:Angelina Joli
slazem se... :wink:
komplikovano ali tacno...Flame:e sad stvarno..:
ne mozete da odlucujete koja je najlepsa.Svaka zena je lepa na svoj nacin,i najveca rugoba je lepa nekome ko je voli.a kada bi generalno pokusali da pronadjemo najlepsu,po objektivnim kriterijumima to ne bi uspelo jer nikad necemo znati da jednom nije i nece biti neka lepsa od potencijalne... :shock:
Natasa je OK,ignis:Ja sam za natasu Bekvalac. Po meni ona je najpotpunija u svakom pogledu. A Dzenifer ima vestacke usne![]()
![]()
![]()
. Zezam se , to je provalio moj drug kad smo prcali o njenim oblinama. :wink: :wink:
Natasa je OK,ignis:Ja sam za natasu Bekvalac. Po meni ona je najpotpunija u svakom pogledu. A Dzenifer ima vestacke usne![]()
![]()
![]()
. Zezam se , to je provalio moj drug kad smo prcali o njenim oblinama. :wink: :wink:
nisam ni morala da gledam ko je ostavio post...Flame:e sad stvarno..:
ne mozete da odlucujete koja je najlepsa.Svaka zena je lepa na svoj nacin,i najveca rugoba je lepa nekome ko je voli.a kada bi generalno pokusali da pronadjemo najlepsu,po objektivnim kriterijumima to ne bi uspelo jer nikad necemo znati da jednom nije i nece biti neka lepsa od potencijalne... :shock:
Sine bulja koooooo trokrilni ormar!!!!!!!!!!Bliznakinja:Слажем се са вама ...
Angelina јесте најлепша...Има дивне црте лица,згодна је ...ма лепа је у сваком случају.
А Џенифер...баба![]()
I moja devojcica Tijana!!!!!fizio:Sandra ex-models,Ana Nikolic.