- Poruka
- 69.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji bre sram, hebala ga Yugoslavija i njega i Pašića.Срби, да ли осећате бар мало стид и срам што је требало да прође оволико деценија , да се проговори о Краљу Александру на нормалан начин ?
O nekom ko nas je zaebao više nego mi sami sebe ne treba mnogo da se priča.Срби, да ли осећате бар мало стид и срам што је требало да прође оволико деценија , да се проговори о Краљу Александру на нормалан начин ?
Теби се, као монархисти, те чињенице не допадају, па би сад да се "ушлепаш" на Шапићеву иницијативу...Срби, да ли осећате бар мало стид и срам што је требало да прође оволико деценија , да се проговори о Краљу Александру на нормалан начин ?
пА СИ БРЖЕ-БОЉЕ приступио на Страну тог југословенства(тј.Твоји)Теби се, као монархисти, те чињенице не допадају, па би сад да се "ушлепаш" на Шапићеву иницијативу...
Ипак, његова одговорност као владара не може се избрисати; чињеница је да је са Југославијом направио брљотину која нас је, као народ- стварно упропастила.
А није да му нису говорили да то не ради...
Da.Срби, да ли осећате бар мало стид и срам што је требало да прође оволико деценија , да се проговори о Краљу Александру на нормалан начин ?
Тачно ! И због тога сам и покренуо тему како би се видело ко је ко.Da.
Stav prema Aleksandru Karađorđeviću nepogrešivo definiše sagovornika. Ako je negativan, izvesno imamo posla sa osobom iz boljševičkih redova, koja čini današnje napredno-socijalističke snage. Mada ih ima i među onim drugim boljševicima, samo što oni u odnosu na prve, nemaju na zidu uramljene slike Tita, Slobe i Vučića, već Milana Mladenovića i Azre.
Šta je bre tačno, o čemu loopetate vas dvojica?Ха,ха,ха !!!Како се овде лепо види ко је профитирао од нпоменикове историје
Тачно ! И због тога сам и покренуо тему како би се видело ко је ко.
Слаб покушај да мешаш бабе и жабе !PITANJE! Da li još veuješ Milici zavetnici , iako smo te upozoravaki daj e deo režima
Мојне цирке на форум, видиш како багујеш...пА СИ БРЖЕ-БОЉЕ приступио на Страну тог југословенства(тј.Твоји)
А шта си ти био и шта си сада ?Мојне цирке на форум, видиш како багујеш...
Твој монарх је био југословен, ја га због тога прозовем, а ти мене оптужиш за југословенштину!?![]()
То што сам био, то сам и сада.А шта си ти био и шта си сада ?
А сматраш да је Србија требало да се повуче и ако је с војском била на територијама које су насељавали Срби и да х препусти коме ?То што сам био, то сам и сада.
Југославија је два пута "покушана", коштала Србе два милиона глава, много разарања и заостајања; свако, ко је у томе учествовао и доносио те одлуке- не може да буде "невин" и аболиран од одговорности.
Стварно није потребан докторат из политичких наука да се о томе има јасан и недвосмислен став.
Пре свега научи да Југословен Александар Карађорђевић није био краљ јер се није крунисао нити се био миропомазао за краља. Он је био регент.Срби, да ли осећате бар мало стид и срам што је требало да прође оволико деценија , да се проговори о Краљу Александру на нормалан начин ?
Александар је Србијом и Југослаијом владао као регент до смрти свога оца 1921. а тека после тога као краљПре свега научи да Југословен Александар Карађорђевић није био краљ јер се није крунисао нити се био миропомазао за краља. Он је био регент.
То, шта ја о томе мислим, после оволико времена и ван сваког контекста, потпуно је неважно.А сматраш да је Србија требало да се повуче и ако је с војском била на територијама које су насељавали Срби и да х препусти коме ?
Схваташ ли да то што говориш резултат накнадне памети и више деценијског искуства ?То, шта ја о томе мислим, после оволико времена и ван сваког контекста, потпуно је неважно.
Никад ме није интересовала волунтаристичка варијанта политичког размишљања, чему су многи овде склони; а да си мало концентрисаније читао, било би ти јасно да је моје становиште да су Срби требали да ослобађају само Србе, и оне који то експлицитно затраже, али само под одређеним условима.
Овако, историјски гледано, Срби "ослободе" Хрвате, Словенце и остале "пријатеље", што је озбиљан трошак по многим питањима, да би убрзо имали нови проблем са "лошим укућанима", што је крајње неинтелигентан политички потез оних, који су тада водили државу.
Алавост на територију, коју је имао А, Карађорђевић нас је прескупо коштала, и створила непријатеље у околини, са којима ћемо још дуго имати спорове...
Не, није; и онда су му то говорили Мишић, Путник, и многи други, који су били упућени у материју; али, блесави масон је радије слушао ложу него своје најбоље саветнике.Схваташ ли да то што говориш резултат накнадне памети и више деценијског искуства ?
Да не сматраш и себе "упућеним у материју " ???Не, није; и онда су му то говорили Мишић, Путник, и многи други, који су били упућени у материју; али, блесави масон је радије слушао ложу него своје најбоље саветнике.
Обавести се.
Reč mu niko nije rekao.Не, није; и онда су му то говорили Мишић, Путник, и многи други, који су били упућени у материју; али, блесави масон је радије слушао ложу него своје најбоље саветнике.
Обавести се.