Pitanje za zensku osobu

• Začetnik teme Začetnik teme maIIena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dodala bih samo da se nevinost ne gubi stavljanjem tampona, vec snoshajem sa momkom; desava se da neke devojke ostete himen i pre nego shto stupe u sexualne odnose (citala sam da je to moguce kod aktivnih sportiskinja), sto ih ne cini 'manje nevinom'.
S druge strane, kad sam bila nevina i probala da ubacim tampon, nisam uspela. Mozda nisam bila dovoljno opustena, ko zna..
:)

maIIena:
Sramota me je bilo koga da pitam...
Da li smem da stavim tampon ako nikad nisam imala odnose, i ja ne zelim da mi on oduzme nevinost!!! Menstruaciju sam dobila pre godinu dana.
Stavljanje tampona zavisis od oblika, odnosno vrste tvog himena...ako je dovoljno elastican moguce je da ga stavis, medjutim vecina devojaka ne moze da ih koristi pre ulaska u odnose upravo zbog gradje himena.

chokolada:
Sta fali uloscima?! Sad su toliko tanki da se maltene i ne vide. Vecina je koristila uloske, i dan danas ih koristi. Narocito pre izgubljene nevinosti. :evil:
Slazem se ali je jako nezgodno ako odes na more i dobijes prvi dan (zbog promene se cesto desava) i treba pet dana da se kupas samo nocu ili u pampersu :P .... Meni se to desilo! E tu nastupaju mala pomagala. Ili imas bitno takmicenje a oprema bela.... UZAS! Ali zato fino stavis tampon. I ne moze da ti pukne himen ako si dovoljno pazljiva, samo se opustis... Istovremeno ako se kupas sa njima ne bi bilo lose da ih cesce menjas... Pre svega budi pazljiva i opustena. Nije strasno veruj!!!

Back