Pitanje za zene

SmOke123

Zainteresovan član
Poruka
160
Posto kod nas muskaraca cesto verbalni konflikti znaju da prerastu u fizicke, da li bi vam partner(Ili neka osoba koja vam se dopada) pao u ocima npr da ga neko istuce pred vama bez obzira dal je vas branio pa se potukao ili zbog neceg drugog? I pitanje ne mora biti samo ograniceno na fizicki sukob npr nego i da ga neko podjebava pred vama jer ima ljudi koji vole da spuste nekog pred devojkama, mozda je pitanje za ozbiljne ljude glupo, ali eto intresuje me kako zene gledaju na to?

Jedna moja poznanica je rekla da "zene ne vole da ih muskarac razocara u fizickoj snazi".Nije navela situaciju , tako da ne znam, da li se radi o napadu , ili odbrani
Hmm, ali uvek ima jaci od jaci npr ne moze neki obican covek koji vodi obican zivot biti jaci od nekog profesionalnog borca ili nekog ko trenira borilacke sportove, nekog ko je svoj zivot posvetio tucama?

Posto kod nas muskaraca cesto verbalni konflikti znaju da prerastu u fizicke, da li bi vam partner(Ili neka osoba koja vam se dopada) pao u ocima npr da ga neko istuce pred vama bez obzira dal je vas branio pa se potukao ili zbog neceg drugog? I pitanje ne mora biti samo ograniceno na fizicki sukob npr nego i da ga neko podjebava pred vama jer ima ljudi koji vole da spuste nekog pred devojkama, mozda je pitanje za ozbiljne ljude glupo, ali eto intresuje me kako zene gledaju na to?
Niko ne može da vređa ili omalovažava osobu u mom prisustvu. Pogotovu ne meni blisku osobu. To je isto kao i da je upućeno indirektno meni.
Tako gledam na stvari.
Msm,...može, samo onda ulazi u sukob i sa mnom!

Јој брате знам пун q ликова који воле да спуштају пред рибама... То су тешки комплекси

Jedna moja poznanica je rekla da "zene ne vole da ih muskarac razocara u fizickoj snazi".Nije navela situaciju , tako da ne znam, da li se radi o napadu , ili odbrani
Ја мислим да рибе које тако инстинктивно размишљају нису паметне. Много је битнија ситуација и контекст

Момак да се побије и добије батине опет је нај*бо за њу, паметна риба то цени и сматра јуначким чином

Nema razloga da bi mi pao u ocima zbog toga..

Hmm, ali uvek ima jaci od jaci npr ne moze neki obican covek koji vodi obican zivot biti jaci od nekog profesionalnog borca ili nekog ko trenira borilacke sportove, nekog ko je svoj zivot posvetio tucama?
Osobe koje treniraju borilacke vestine obicno nisu napadacki nastrojeni.Ako je u pitanju neko tko je ljubomoran na tvoju devojku (neki bivsi, recimo), pa hoce da te ponizi, ili neki ulicar koji te lovi na tvoje neiskustvo u takvim situacijama, nije razlog da se osecas bedno.Takve situacije mogu zavrsiti i ubistvom, jer takvi likovi imaju i nozeve i metalne boksere

Ја мислим да рибе које тако инстинктивно размишљају нису паметне. Много је битнија ситуација и контекст

Момак да се побије и добије батине опет је нај*бо за њу, паметна риба то цени и сматра јуначким чином
U zavisnosti da li si spreman da imas polomljena rebra, i pijes supicu na slamku , zbog ljubavi .Ima zena koje vole gladijatorske predstave zbog njih :)

Nikada se u životu nisam potukao. Ni kao dete u školi. Definitivno, čovek fizičkim sukobom iskazuje svoje baš najgore kvalitete. Spremnost da iz nekog razloga eventualno ozbiljno fizički povredite mi je nekako nepojmljiva.

To bi trebalo da je jedna od osnovnih stvari koja čoveka razdvajaju u odnosu na životinju.

Back