Pitanje za žene (u vezi masturbacije)

Najčešće kada gledam takav video sadržaj mislim kako je dobro tucca i to je sve. Nadražuje me ta strast.
Ponekad pak razmišljam i o osobi sa kojom se u to vreme seksam.
Ponekad se sećam dobrih seksova od pre. Najčešće ništa ne mislim već samo gledam i uživam u prikazanoj seksualnoj energiji.
ja gledam kako je kadrirano i kaki je snimatelj, mizanscen, dal je sminker odradio dobro poso...ko klistir majstor i tako to :lol:

Zanima me dok taktilno stimulišete dražicu (draškate kliću) uz neki video sadržaj, da li tom prilikom materijal koji gledate povezujete sa sobom i nekim konkretnim muškarcem iz svog okruženja?
ili povezujete sa situacijom u kojoj se možete naći a muškarac je sam lik kojeg gledate?
ili uopšte nema tog uživljavanja da ste vi kao učesnik tog odnosa?
Nekad povezujem.
Nekada nema tog uživljavanja.
U principu tražim video u kome se oseti energija. I onda sam posmatačica. Najčešće malo još pomislim na nekog.

To ti je ko ekonomija. Zavrsi skolu pa ces biti bogat. Neces hahaha, ima da radis za ovog sto nije. Za platu.
E tako je s njima. Ako ih slusas sta ti kazu...

Fazon: ah kad sam bila mlada bilo je grozno a eksperimentisala sam i tako seksovi bez emocija.
A ti si sad dobar. Tebe ce da se udam za tebe i imacemo deep vidin. A tebi ce da kaze da je imala 3 momka pre tebe. Rados Uros i Milos.
A ko ti je ovaj sto ti se javio? Ma niko poseban... Dileja neka. Hahaha
Znas kako, decko, ako cekas brak da ozenis onu koja ti je dobra u krevetu, naravno da ces moci, idi u EU, da tvoja buduca nasledi penziju, za 20 I vise godina ces naci.
Ako mislis da ces nauciti u medjuvremenu, neces, nije ti dostupno gradivo.

Ne kazem ja nista za tvoj izgled, Ali za stavove prema mom polu I odnosima, o tome. Treba da budes imun na gluposti, te devojke neke pokusavaju da ti dokazu da su iznad ( ne mislim bukvalno, fizicki, to je u redu), a ti reaguje, tako neces dobiti sta zelis, ili koju.
Kakav izgled? Ja mislim da si ti pobrkao pricu samnom i jos nekim. Mi smo pricali o braku, ako se dobro secam.
A te sto hoce da dokazu da su iznad. Pazi, ako smatra da je iznad, nkom nista. Produzi dalje. Ne pricam ja o tome. Pricam o mentalitetu i mogucnostima kroz taj mentalitet. Promenjen je. Nije to kao nekad, cedna pa je ozenis, ona tebi lojalnost, ti se brines o njoj egzistencijalno i zajedno porodicu. A kod nas je mix svega. Sataras.

Zanima me dok taktilno stimulišete dražicu (draškate kliću) uz neki video sadržaj, da li tom prilikom materijal koji gledate povezujete sa sobom i nekim konkretnim muškarcem iz svog okruženja?
ili povezujete sa situacijom u kojoj se možete naći a muškarac je sam lik kojeg gledate?
ili uopšte nema tog uživljavanja da ste vi kao učesnik tog odnosa?
Ko pre dozivi orgazam drazica ili drasko kad ga stimulisemo?

Back