Pitanje za žene (u vezi masturbacije)

pitanje jeste jako intimne prirode, imajmo razumevanja ukoliko se dame ustežu istipkati odgovor
Dobro, ja sam se malo ustezala, pa ću sad da se opustim i kažem konkretnije.
Ne zamišljam da sam ja učesnik događaja, nego zamišljam tebe i neku iz
tvoje ciljne grupe. Poremećenu, ružnu, debelu romkinju, sa buljukom dece.

au, jbt.. kakva scena.. :prstic:

Zanima me dok taktilno stimulišete dražicu (draškate kliću) uz neki video sadržaj, da li tom prilikom materijal koji gledate povezujete sa sobom i nekim konkretnim muškarcem iz svog okruženja?
ili povezujete sa situacijom u kojoj se možete naći a muškarac je sam lik kojeg gledate?
ili uopšte nema tog uživljavanja da ste vi kao učesnik tog odnosa?
sa muzem, deckom , komsijom ..imamo seks i ne moramo da draškamo kliću, kako ti kazes..to nam oni rade i to uspesno

a ti..kako ti to radis i uspeva li ti ?

Zanima me dok taktilno stimulišete dražicu (draškate kliću) uz neki video sadržaj, da li tom prilikom materijal koji gledate povezujete sa sobom i nekim konkretnim muškarcem iz svog okruženja?
ili povezujete sa situacijom u kojoj se možete naći a muškarac je sam lik kojeg gledate?
Zamišljam Vin Dizela.

Мислим да је мешавина између тога двоје. Мушко сам али претпостављам.

Мислим да свако ко је самац а није задовољан тим, да би то трпео треба да вуче користи из тога, да се понаша баш на онакав начин којим би отерао љубав ако би је имао, нпр. имаш некога и алкохолом би отерао љубав, кад си самац онда баш и треба то да радиш и да ти то буде сатисфакција, да се понашаш како хоћеш (не угрожавајући друге), никог не можеш да изгубиш а имаш слободу да радиш шта хоћеш. Самоћа је прескупа и мора се наћи јака сатисфакција за то.

Самац сам и смем да имам заиста рационалне ставове али који се оштро косе са 99% ставова других људи, смем да пијем, да будем кретен, да играм игрице у пиџами по цео дан, да не набрајам, сваку ману коју имам ћу поносно носити и имаћу право оправдање - самац сам и немам шта да изгубим.

136550610.jpg

A kad ti radiš sebi ručno jel uvek zamišljaš nešto isto ili unosiš izvesne novine? Pa tako i žene.

Back