Kaffica
Iskusan
- Poruka
- 5.074
A zasto jedna noc?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto ako je na duze onda ce mnogi da krenu da pricaju o tome kako je najbitnija inteligencija , moral , duhovitost itd.A zasto jedna noc?
Koliko je to u centimetrima?
Pitaš ga... muškarci su otvoreni ako ih nije sram...pa kako ja da znam kakvo mu je telo dok se ne skine?
andjalija je rekla kada ga obuhvati sa dvije ruke jedna iznad druge naravno pa kad još malo preko viri da joj je tamanKoliko je to u centimetrima?
To što viri se zove mašalaandjalija je rekla kada ga obuhvati sa dvije ruke jedna iznad druge naravno pa kad još malo preko viri da joj je taman
i kad izaberem kako stiže pošiljka?Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike Pogledajte prilog 1651488Pogledajte prilog 1651489
Stize u roku od 2-3 radna dana , ako se ne vrati na vreme ili osttei proizvod moras da spavas sa ovim od 40%.i kad izaberem kako stiže pošiljka?
moram li da ga vratim posle upotrebe?
Lozis se na noge aNe vredi moram da vidim glavu, ruke i noge
Prosle godine mi burazer renovirao stan , a ima stomacinu , i nesto smo pricali kako je usao u veliki kredit zbog toga i da li je bila pametna ideja , i on mi kaze tvoj stan je ogledalo tebe , ja mu rekao jeste ali mnogo vece ogledalo tebe si ti i tvoj izgled , cak krenuo da se raspravlja sto me nije iznenadilo.Sasvim je opravdano da dođe do razvoda ako se jedna strana ugoji u odnosu na ono kada su se upoznali, a druga ne i to joj smeta.
Razumem estetsku komponentu kod ljudi...
Trudiš se i nameštaj da ti bude lep, pa pogled kroz prozor biraš kad ideš na putovanje.. a zamisli da ti svaki dan pred očima neka gojazna osoba. To nije život u punom smislu reči.
To ni jedna do sad nije rekla ( slagala ) Mozda smeta neprirodan izgled ali misici kao misici bukvalno nemoguce.8kg razlike misica i 4% manje masti izmedju prve i druge..Kapiram da se zenama gade misici
Ma ne vole breTo ni jedna do sad nije rekla ( slagala ) Mozda smeta neprirodan izgled ali misici kao misici bukvalno nemoguce.
Na prvoj 8% na drugoj 12%8kg razlike misica i 4% manje masti izmedju prve i druge..Kapiram da se zenama gade misici
Vecina ljudi ne izgleda tako sa tim procentima, ovo je postavljeno izgleda na nacin da su svi oni odlicno gradjeni i ravnomerno rasporedjeni.Na prvoj 20%
Na drugoj 15%