Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 228.403
Pa dobro jel treniras zbog sebe ili riba,ja bih opet radio na samopouzdanju pre nego na misicima,ne znam gde bih izgled stavio na koje mesto ali nije u vrhuIma i toga ali tema nije o kolima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro jel treniras zbog sebe ili riba,ja bih opet radio na samopouzdanju pre nego na misicima,ne znam gde bih izgled stavio na koje mesto ali nije u vrhuIma i toga ali tema nije o kolima
Pa ne mora da se skine skroz da bi se telo videlo , znaci koje telo najvise privlaci , da poredjaju sve ove ispred tebe i kazu biraj , ali vidi se samo ovo sa slika.pa kako ja da znam kakvo mu je telo dok se ne skine?
pa kako ispod majice da znam sta ima? pa rekla sam,prva slika-20%Pa ne mora da se skine skroz da bi se telo videlo , znaci koje telo najvise privlaci , da poredjaju sve ove ispred tebe i kazu biraj , ali vidi se samo ovo sa slika.
Ni u javnoj kući znači ne bih znala da ubodem iz prve.Pa ne mora da se skine skroz da bi se telo videlo , znaci koje telo najvise privlaci , da poredjaju sve ove ispred tebe i kazu biraj , ali vidi se samo ovo sa slika.
Naravno zbog zdravlja i snage prvo , ali zelim i da izgledam dobro , a ne da budem debeo ili mrsav kao glista , izgled nije nebitan , da je nebitan sto se ne bi setao sa isflekanom odecom kad mi vec stomacina ne smeta , bar isflekano mozes slucajno da ne primetis , stomacina ili kost i koza se gradi godinama losih navika.Pa dobro jel treniras zbog sebe ili riba,ja bih opet radio na samopouzdanju pre nego na misicima,ne znam gde bih izgled stavio na koje mesto ali nije u vrhu
Znam , odgovorila si iskreno , svaka castpa kako ispod majice da znam sta ima? pa rekla sam,prva slika-20%
I t si vec izabrala , 15%Ni u javnoj kući znači ne bih znala da ubodem iz prve.
Da ti objasnim poremecen sistem vrednosti,ako svi idu u iscepanim farmerkama to je hit,ali ako neko ima iscepanu majicu onda je klosarNaravno zbog zdravlja i snage prvo , ali zelim i da izgledam dobro , a ne da budem debeo ili mrsav kao glista , izgled nije nebitan , da je nebitan sto se ne bi setao sa isflekanom odecom kad mi vec stomacina ne smeta , bar isflekano mozes slucajno da ne primetis , stomacina ili kost i koza se gradi godinama losih navika.
one birau ove do 20, a kuci imaju ove od 45%I t si vec izabrala , 15%
Va'lda mogu i da se predomislim?I t si vec izabrala , 15%
zato sebe dovedes na nivo u kome si popjava i da kesu navuces na sebe..Ti diktiras pravila.Da ti objasnim poremecen sistem vrednosti,ako svi idu u iscepanim farmerkama to je hit,ali ako neko ima iscepanu majicu onda je klosar
Mene odavno ne zanima da privlacim poglede i komentare,uvek sam imao originalan ukus za stvari i retko sta mi se dopadne u radnji ili da vidim na nekom,rastrerecenje da ne marimo da se drugima dopadnemo prvi korak ka samopouzdanjuzato sebe dovedes na nivo u kome si popjava i da kesu navuces na sebe..Ti diktiras pravila.
UvekVa'lda mogu i da se predomislim?
To je to,...ne kupujem cipele.
Ne praktikujem te varijante, sto je u postavci pitanja.Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike Pogledajte prilog 1651488Pogledajte prilog 1651489
Ova dvojica, 15% i 20%Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike