Pitanje za zene, koji od ovih tipova tela vas najvise seksualno privlaci?

Pa dobro jel treniras zbog sebe ili riba,ja bih opet radio na samopouzdanju pre nego na misicima,ne znam gde bih izgled stavio na koje mesto ali nije u vrhu
Naravno zbog zdravlja i snage prvo , ali zelim i da izgledam dobro , a ne da budem debeo ili mrsav kao glista , izgled nije nebitan , da je nebitan sto se ne bi setao sa isflekanom odecom kad mi vec stomacina ne smeta , bar isflekano mozes slucajno da ne primetis , stomacina ili kost i koza se gradi godinama losih navika.

Simpatije su mi uglavnom bili ovi oko 20% iz priloženog, ali je prva stvar zbog kojih sam na njih obratila pažnju njihovo lice, pa onda neko uljudno ali harizmatično vladanje sobom u svakoj situaciji, pa tek onda ko zna gde telesna masa i raspored iste. Ovi primeri sa slika ne mogu da označavaju nikako ljude koje sam smatrala atraktivnim do sad jer su totalno impersonalizovani, ali dobro. Mislim da sam i sama godinama na 20%, pa možda to ima neke veze.
Ne volim sumanuto treniranje, ali sam fizički aktivna i hranim se zdravo.
U jednom trenutku fandom napada sam buckastog Cobija kad se pojavio na estradi smatrala za prezgodnog, a ne uklapa sa u to šta obično smatram privlačnim. :zcepanje:

Naravno zbog zdravlja i snage prvo , ali zelim i da izgledam dobro , a ne da budem debeo ili mrsav kao glista , izgled nije nebitan , da je nebitan sto se ne bi setao sa isflekanom odecom kad mi vec stomacina ne smeta , bar isflekano mozes slucajno da ne primetis , stomacina ili kost i koza se gradi godinama losih navika.
Da ti objasnim poremecen sistem vrednosti,ako svi idu u iscepanim farmerkama to je hit,ali ako neko ima iscepanu majicu onda je klosar

zato sebe dovedes na nivo u kome si popjava i da kesu navuces na sebe..Ti diktiras pravila.
Mene odavno ne zanima da privlacim poglede i komentare,uvek sam imao originalan ukus za stvari i retko sta mi se dopadne u radnji ili da vidim na nekom,rastrerecenje da ne marimo da se drugima dopadnemo prvi korak ka samopouzdanju

Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike Pogledajte prilog 1651488Pogledajte prilog 1651489
Ne praktikujem te varijante, sto je u postavci pitanja.

Ali da odgovorim na sustinu, sta je najprivlacnije.
Sa prve slike ovaj sa 10% ima odlicna ramena, taj mi je na prvu najvise zapao za oko, sto se i traži kao instiktivno šta nam je najprivlačnije.
I sa obje slike, 20% su odlični, isto imaju ramena, ali i stomak ravan. :ok:
Okej je i na prvoj slici 25%

Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike
Ova dvojica, 15% i 20% :D
body-fat-percentage-men.jpg

Back