LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.391
Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao sam za seks na jedno vece , a te fore da im nije bitno su smejurija , devojke hvataju muskarce za dupe , biceps , ramena , grudi itd. skoro isto kao sto bi mi zeleli da uhvatimo njih.Nije im bitno i presudno
20%Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike Pogledajte prilog 1651488
Pa ne jer sam ja bio svakakav s tih slika i nije im bilo bitno i nije bilo manje ili vise uspeha kad sam imao plocice jer je sve u samopouzdanjuRekao sam za seks na jedno vece , a te fore da im nije bitno su smejurija , devojke hvataju muskarce za dupe , biceps , ramena , grudi itd. skoro isto kao sto bi mi zeleli da uhvatimo njih.
Imao sam i ja ( imam i dalje ali ne idem vise po zurkama i plazama ) i razlika je bila ogromna , sa ili bez samopouzdanja.Pa ne jer sam ja bio svakakav s tih slika i nije im bilo bitno i nije bilo manje ili vise uspeha kad sam imao plocice jer je sve u samopouzdanju
Pa po zurkama i moze da se opipa kao slucajno u prolazu kad puca sve od misica ,odavno se vise ne ide na takva mesta i ne oblace uske majice prevazidjeno pucanjeImao sam i ja ( imam i dalje ali ne idem vise po zurkama i plazama ) i razlika je bila ogromna , sa ili bez samopouzdanja.
prosecan covek15%,...pod uslovom da nije totalni debil.
NIje samo po zurkama i ja ne pucam od misica , ali cak i 90% drugarica me je opipalo u nekim situacijama , da li kao neprimetno ili skroz otvoreno , desavalo se stalno. Poslednji put pre malo vise od mesec dana drugarica od mog burazera slavila rodjendan i ona i ja slucajno sedeli jedno pored drugog , i iz cista mira (malo je popila ali nije bila pijana ) je pocela da mi masira biceps , odnosno da me vacari za biceps , ja samo gledao pravo i nisam odreagovao , ali bukvalno isto kao kad bi ja nju uhvatio za sisu i malo izmasirao.Pa po zurkama i moze da se opipa kao slucajno u prolazu kad puca sve od misica ,odavno se vise ne ide na takva mesta i ne oblace uske majice prevazidjeno pucanje
To ne znaci nista, klinke se loze i predju na nesto drugo i neke drugeNIje samo po zurkama i ja ne pucam od misica , ali cak i 90% drugarica me je opipalo u nekim situacijama , da li kao neprimetno ili skroz otvoreno , desavalo se stalno. Poslednji put pre malo vise od mesec dana drugarica od mog burazera slavila rodjendan i ona i ja slucajno sedeli jedno pored drugog , i iz cista mira (malo je popila ali nije bila pijana ) je pocela da mi masira biceps , odnosno da me vacari za biceps , ja samo gledao pravo i nisam odreagovao , ali bukvalno isto kao kad bi ja nju uhvatio za sisu i malo izmasirao.
Znaci daleko od toga da im nije bitno , a ako je seks na jedno vece vecini je verovatno i presudno.
Posle tridesete , mada sada uglavnom i pre toga daleko da je to prosek za muskarca Ti bi negde oko 10% aprosecan covek
Ne bih ja nista, pogotovo ne muskarca, ja sam na oko 10 tak %.Posle tridesete , mada sada uglavnom i pre toga daleko da je to prosek za muskarca Ti bi negde oko 10% a
Tema i jeste na jedno vece , znaci posle prelazis na drugeTo ne znaci nista, klinke se loze i predju na nesto drugo i neke druge
valjda je bitnija alatka za sex?Tema i jeste na jedno vece , znaci posle prelazis na druge
Nisam ni ja neka femme fatale.prosecan covek
Za jedno vece ja pre navatam audijem nego mesecima u teretani,ako vec iskljucujemo samopoizdanjeTema i jeste na jedno vece , znaci posle prelazis na druge
znamNisam ni ja neka femme fatale.
To se vidi tek nakon sto se skinete , a ova tema je biranje najprivlacnijeg tela , znaci pre skidanja , zamisli da je svima alatka identicnavaljda je bitnija alatka za sex?
pa kako ja da znam kakvo mu je telo dok se ne skine?To se vidi tek nakon sto se skinete , a ova tema je biranje najprivlacnijeg tela , znaci pre skidanja , zamisli da je svima alatka identicna
Ima i toga ali tema nije o kolimaZa jedno vece ja pre navatam audijem nego mesecima u teretani,ako vec iskljucujemo samopoizdanje