Pitanje za zene, koji od ovih tipova tela vas najvise seksualno privlaci?

LazaB

Iskusan
Poruka
6.391
Da je u pitanju seks na jedno vece , koji tip tela vas najvise seksualno privlaci , mozete da odaberete po jednog sa obe slike
Body-Fat-percentage-.jpg
body-fat-percentage-men.jpg

Rekao sam za seks na jedno vece , a te fore da im nije bitno su smejurija , devojke hvataju muskarce za dupe , biceps , ramena , grudi itd. skoro isto kao sto bi mi zeleli da uhvatimo njih.
Pa ne jer sam ja bio svakakav s tih slika i nije im bilo bitno i nije bilo manje ili vise uspeha kad sam imao plocice jer je sve u samopouzdanju

Pa po zurkama i moze da se opipa kao slucajno u prolazu kad puca sve od misica ,odavno se vise ne ide na takva mesta i ne oblace uske majice prevazidjeno pucanje
NIje samo po zurkama i ja ne pucam od misica , ali cak i 90% drugarica me je opipalo u nekim situacijama , da li kao neprimetno ili skroz otvoreno , desavalo se stalno. Poslednji put pre malo vise od mesec dana drugarica od mog burazera slavila rodjendan i ona i ja slucajno sedeli jedno pored drugog , i iz cista mira (malo je popila ali nije bila pijana ) je pocela da mi masira biceps , odnosno da me vacari za biceps , ja samo gledao pravo i nisam odreagovao , ali bukvalno isto kao kad bi ja nju uhvatio za sisu i malo izmasirao.
Znaci daleko od toga da im nije bitno , a ako je seks na jedno vece vecini je verovatno i presudno.

NIje samo po zurkama i ja ne pucam od misica , ali cak i 90% drugarica me je opipalo u nekim situacijama , da li kao neprimetno ili skroz otvoreno , desavalo se stalno. Poslednji put pre malo vise od mesec dana drugarica od mog burazera slavila rodjendan i ona i ja slucajno sedeli jedno pored drugog , i iz cista mira (malo je popila ali nije bila pijana ) je pocela da mi masira biceps , odnosno da me vacari za biceps , ja samo gledao pravo i nisam odreagovao , ali bukvalno isto kao kad bi ja nju uhvatio za sisu i malo izmasirao.
Znaci daleko od toga da im nije bitno , a ako je seks na jedno vece vecini je verovatno i presudno.
To ne znaci nista, klinke se loze i predju na nesto drugo i neke druge

Back