totsi
Iskusan
- Poruka
- 6.442
zašto ti nije bilo prijatno?Nisam žensko ali mi se desilo par puta da su me pipale pijane tete po svirkama dok sam bio mladji.
Najblaže rečeno nije mi bilo prijatno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto ti nije bilo prijatno?Nisam žensko ali mi se desilo par puta da su me pipale pijane tete po svirkama dok sam bio mladji.
Najblaže rečeno nije mi bilo prijatno.
zašto ti nije bilo prijatno?
Ma mani ga plasi se zena generalnozašto ti nije bilo prijatno?
zašto ti nije bilo prijatno?
Na osnovu njegovih odgovora zakljucujem da to nije zeleo, nije osecao privlacnost.zašto ti nije bilo prijatno?
Ma mani ga plasi se zena generalno
Zao mi jeТраумиран
Ја сам се изтраумирао од њих три. Само једном па сам отврднуо, пардон очврснуо, како год разумела си
Ne,ne znam aha mislis ljubav I mukaЕрос и танатос
Jesi li dozivela taj osecaj?
I ti se plašiš žena kad im to kočnice popuste? Ih bre Mario sad si razočaraoŽenama popuste kočnice kada popiju i nema ne znam, možda, moram da razmislim i slično.

Ma laganica svakako ce obrisati celu temu
al nema veze bitno da sam ja podelila svoje jade koje sam imala sinoć 
End ja sam gospodjica

Ne valja ta sikiracijaNego eto ceo dan sam na supicama,I lecim se![]()
![]()

Ahhhhh boli me glava i duša i telo,jagnje moje bjeloNe valja ta sikiracija![]()
Neces se ti od supice izlijeciti.
I dobar kuvarSto ne bi?
Samo dosta lukovine, belog Luka I piletine

I dobar kuvar![]()
Iskoristiš priliku, daš par golova i ideš daljeI ti se plašiš žena kad im to kočnice popuste? Ih bre Mario sad si razočarao![]()

Čeka čitav život.Nervoza dok čeka![]()

Kako nisi mogao, jesi pijan bio?JaoNepoznate žene su me retko 'vatale. Sećam se da je na jednoj dens žurci grupa klinki prošla iza mojih leđa, pa nisam mogao da provalim koja od njih me je uhvatila za d***.
Ugrizla me vec Sam pisaoDa li ste se nekada napili onak bas lepo i pristojno pa iskoristili nekog jadnog dečaka, onako malo opipali, izdrpali pa pobegli?Glavno pitanje je dal i mi žene iskoristavamo muškadiju?