Toxique
Iskusan
- Poruka
- 5.739
Da li ste se nekada napili onak bas lepo i pristojno pa iskoristili nekog jadnog dečaka, onako malo opipali, izdrpali pa pobegli
?Glavno pitanje je dal i mi žene iskoristavamo muškadiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ih bre sneško
E, da je ona tebe ozbiljno htjela ne bi imao vremena ni da se pobunis.Nisam žensko ali mi se desilo par puta da su me pipale pijane tete po svirkama dok sam bio mladji.
Najblaže rečeno nije mi bilo prijatno.
pa šta čovečeona 2 decenije starija i pijana
kako znaš drugarica ti pričala?E, da je ona tebe ozbiljno htjela ne bi imao vremena ni da se pobunis.![]()

E, da je ona tebe ozbiljno htjela ne bi imao vremena ni da se pobunis.![]()
pa šta čoveče
Ma kome ti to sram te bilo....

i sad me sramota aaaaPa nije bio pijan a nije ni bila svirkaSpopadas pijana momke po svirkama
Je l bila bar dobrá svirka?

, a to da li se ko osetio iskorišćenim to treba pitati dotične …
Nisi to je ok....pa ajde da kazes da i ja ovog znam više od 10 god, ali etoSamo trezno i trezveno, a to da li se ko osetio iskorišćenim to treba pitati dotične …
Sad ozbiljno. I ono nešto malo mojih potencijalno iskorišćenih momaka su bili moji drugari (i sada drugari).
Ovde sam def. promašila temu.![]()
Svako koga sam iskoristila,...želeo je da ga iskoristim.Da li ste se nekada napili onak bas lepo i pristojno pa iskoristili nekog jadnog dečaka, onako malo opipali, izdrpali pa pobegli?Glavno pitanje je dal i mi žene iskoristavamo muškadiju?
Pa to,da nije hteo nebih pristao...Ali enigma je šta je to pa tad bilo a znamo se dugo godina.Svako koga sam iskoristila,...želeo je da ga iskoristim.![]()
Nisam tako razumela temu,...šta je bilo, bilo je. Život piše romane, jbg!Pa to,da nije hteo nebih pristao...Ali enigma je šta je to pa tad bilo a znamo se dugo godina.
Kraljice...Samo trezno i trezveno, a to da li se ko osetio iskorišćenim to treba pitati dotične …
Sad ozbiljno. I ono nešto malo mojih potencijalno iskorišćenih momaka su bili moji drugari (i sada drugari).
Ovde sam def. promašila temu.![]()
Cijelo vrijeme nas iskoristavate na razne nacine, stalno nesto testirate itd.Da li ste se nekada napili onak bas lepo i pristojno pa iskoristili nekog jadnog dečaka, onako malo opipali, izdrpali pa pobegli?Glavno pitanje je dal i mi žene iskoristavamo muškadiju?