pitanje za zaposlene u drzavnoj sluzbi(vojska/policija)

W.A.S.P.:
zbog posedovanja trave (mladost-ludost), pustili su me bez bresude, samo su mi rekli da imam takozvani pasivni dosije koji se valda brise posle odredjenog vremena(bar koliko sam ja shvatio)

Gde ce ti dusa, hehehe ;)
Da, taj pasivni dosije se brise nakon godinu dana....(ako ne gresim, mada ne bi trebalo).
Najbolje je da se raspitas u tvom SUP-u za sve.
 
Gotovo je za tebe
Samo da ti kažem drugarski da više ne pomišljaš ni na kakvu karijeru u vojsci ili policiji.Obeležen si za sva vremena.Ni deca ti neće moći nigde pristati.Od oca narkomana ima da kažu neki pubovi.
Evo ti moj primer:
Zabavljao sam se sa jednom devojkom, njena majka me prijavi miliciji da sam ja kao pretio njoj.Ustvari ona kurvica imala još jednog tipa (po maminom izboru boljeg).Ja to ni sam nisam znao.Mi i raskinuli, pa posle godinu dana zvali me i na sud.Na sudu sam bio sam.Pričao sudiji i ženama daktilografkinjama u zapisnik sve kako je bilo.Svi se smejali.Ali papir i tamo neki dosije ostaje
Tako ti ja sada i pored oslobađajuće presude,jer dela nije ni bilo obeležen sam kao nasilnik ni kriv ni dužan.Od tada je prošlo 10 god.Ovo ti kažem samo zbog toga što u životu nisam nikada imao problema sa zakonom sem 2 prekoračenja brzine naplaćene na licu mesta.A kada sam jesenas podnosio molbu za oružije odbili su me.Služio vojsku,stalno zaposlen već 5 god,oženjen,otac sam jednog deteta i td.
Drugar živimo u pogrešnoj državi
p.s.
smotaj jedan džok pa iskuliraj
 
W.A.S.P.:
e ovako:ako si kao maloletnik privodjen a NISI osudjivan da li mozes da se zaposlis u vojsci ili policiji...naravno kao uniformisano lice a ne kao cistac ili mehanicar


Naravno , ali koji posao bi hteo da radis u VOJSCI ? :wink: ... posto ne znam za POLICIJU , to kao maloletnik se brise nakon 1 godine iako te imaju negde u evidenciji , ali moj predlog ti je POLICIJA .... ako si sposoban ZANDARMERIJA , moj savet !!! ;-) A ako te pitaju jesi li koristio neka ne dozvoljena sredstva , malo slazi pa kazi da nisi !!!! :lol:
 
W.A.S.P.:
@whitenicky verovao ili ne to mi je isto rekao tuzilac samo mi nije rekao za brisanje


Brise se iz evidencije ako si maloletan , ali ima te u arhivi ... meni je otac ppuk POLICIJE tako da te stvari znam .....

Inace meni niko nije sluzio vojni rok u porodici , deda 1 i 2 , otac , stric, ujak , prvi rodjak ... svi su vojna lica i policajci .... jedino sam ja malo izrod jedini sam podoficir ali skolovani 4 GODINE VOJNE SKOLE da bi bio ovo sto sam sada !!!!!


Imas na specijalnim jedinicama lepe slicice koje sam prilozio predzadnja i zadnja strana !!!
 

Back
Top