Pitanje za upucene u pravila studiranja...U pitanju je opkla

Jeste. Možeš da padneš godinu, plaćaš obnovu (koja je manja za budžetlije), i dalje si na budžetu. Posle toga možeš još jednu godinu da obnoviš, pod uslovom da to nije ista (možeš dva puta da obnoviš različitu godinu, a da ostaneš na budžetu, uz plaćanje obnove).
E, sad, mene interesuje kako to ide za ljude koji su na samofinansiranju. Kada upadnu na budžet (daju uslov ili očiste godinu, od faxa do faxa), kakva su pravila? Šta ako oni obnove?

Lexa:
Jeste. Možeš da padneš godinu, plaćaš obnovu (koja je manja za budžetlije), i dalje si na budžetu. Posle toga možeš još jednu godinu da obnoviš, pod uslovom da to nije ista (možeš dva puta da obnoviš različitu godinu, a da ostaneš na budžetu, uz plaćanje obnove).
E, sad, mene interesuje kako to ide za ljude koji su na samofinansiranju. Kada upadnu na budžet (daju uslov ili očiste godinu, od faxa do faxa), kakva su pravila? Šta ako oni obnove?

mislim da nisi u pravu!
mislim da drzava studentima na budzetu dozvoljava da obnove samo jednom godinu! ako obnove 2 puta istu ili razlicitu godinu, onda su na samofinansiranju!

a samofinansirajuci studenti ako upadnu na budzet, mogu isto jednom da obnove godinu (i placaju samo obnovu), i ostaju na budzetu, a ako obnove i drugi put (istu ili razlicitu godinu), onda su opet na samofin.---znaci sve je isto

Da na medicinskom ako si na budžetu plaćaš tu obnovu koja košta otprilike kao i upis semestra na budžetu( do 3000).A ako opet padneš onda plaćaš samofinansiranje mada bih te ja posavetovala da promeniš faks :)
E ako si na samofinansiranju na prvoj dovoljno je da daš uslov za drugu i na budžetu si! I tako mi na račun nesrećnih prvaka imamo nove klupice, kamere, ormariće...Još i ovi što upisuju na engleskom... Ma zezam se, zvuči pošteno,motiviše!

Back