T
tuzna
Gost

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
tuzna:Mlada sam, lepa, skolovana i sama. Prlaze mi sve sami neandertalci koji "sricu azbuku do pola" sto ce reci da cu, kako sada stvari stoje, biti jos dugo sama. Nekad sam toliko usamljena da sam gotovo potistena. Pitam sad sve vas koji ste sami da li i vi nekad imate takav osecaj usamljenosti da to gotovo boli i kako izlazite na kraj s tim?
tuzna:Mlada sam, lepa, skolovana i sama. Prlaze mi sve sami neandertalci koji "sricu azbuku do pola" sto ce reci da cu, kako sada stvari stoje, biti jos dugo sama. Nekad sam toliko usamljena da sam gotovo potistena. Pitam sad sve vas koji ste sami da li i vi nekad imate takav osecaj usamljenosti da to gotovo boli i kako izlazite na kraj s tim?
tuzna:Mlada sam, lepa, skolovana i sama. Prlaze mi sve sami neandertalci koji "sricu azbuku do pola" sto ce reci da cu, kako sada stvari stoje, biti jos dugo sama. Nekad sam toliko usamljena da sam gotovo potistena. Pitam sad sve vas koji ste sami da li i vi nekad imate takav osecaj usamljenosti da to gotovo boli i kako izlazite na k
raj s tim?
Dzigi:Na ovo sam morao da odgovorim...Iako sam prvi put ovde i neznam nista o ovome...Kakav je ovo forum...??Nego...Ti treba da se drzis toga da ne trazis dlaku u jajetu vec jaja u dlakama...Valjda ce neko razumeti...Ako se tebi neko stvarno svidi, i ako se tu stvori neka ljubav onda nece imati veze koliko je skolovan taj tip...Razumeces valjda... :? I nemoj vise da se oslanjas na to koliko ko "zna azbuku" nego nemoj biti odbojna za takve "debile" vec probaj...Nece skoditi...
serpiko:Dzigi:Na ovo sam morao da odgovorim...Iako sam prvi put ovde i neznam nista o ovome...Kakav je ovo forum...??Nego...Ti treba da se drzis toga da ne trazis dlaku u jajetu vec jaja u dlakama...Valjda ce neko razumeti...Ako se tebi neko stvarno svidi, i ako se tu stvori neka ljubav onda nece imati veze koliko je skolovan taj tip...Razumeces valjda... :? I nemoj vise da se oslanjas na to koliko ko "zna azbuku" nego nemoj biti odbojna za takve "debile" vec probaj...Nece skoditi...
Dzigi je u pravu,evo i ja sam debil pa sta mi fali?
MISTER X:DANASNJE RIBE SU PUNE SEBE AGRESIVNE I VECINA TRAZI TIPOVE SA DOBRIM KOLIMA PARAMA I NEBITNIM BROJEM GODINA.A NAJVECI DEO RIBA KADA UJUTRU USTANU BEZ SMINKE SILIKONSKIH DODATAKA I RAZNIH UMETAKA SU OBCNE NAJOBICNIJE SA OGRANICENIM BROJEM RECI U OPTICAJUSVI TRAZE NORMALNE DEVOJKE A TAKVIH JE MALO
![]()
Anonymous:serpiko:Dzigi:Na ovo sam morao da odgovorim...Iako sam prvi put ovde i neznam nista o ovome...Kakav je ovo forum...??Nego...Ti treba da se drzis toga da ne trazis dlaku u jajetu vec jaja u dlakama...Valjda ce neko razumeti...Ako se tebi neko stvarno svidi, i ako se tu stvori neka ljubav onda nece imati veze koliko je skolovan taj tip...Razumeces valjda... :? I nemoj vise da se oslanjas na to koliko ko "zna azbuku" nego nemoj biti odbojna za takve "debile" vec probaj...Nece skoditi...
Dzigi je u pravu,evo i ja sam debil pa sta mi fali?
al ste vi udarili po citatima, nego tema je smor ako hoces pravog cekaj ga ili ga trazi, ili se kresni sa nekim onako drugarski za prvu pomoc
ne nego treba da zavrshi faks u roku... blj..![]()