PITANJE ZA SVE FORUMASICE???

Gazdarica:
Ovo mi zvuci kao - Sta se cudis, kada si to sama trazila...
Da li si to htjela da kazes?
Joj, bre, šta ti je danas!?! :D
NE.
To treba da se čita kao: pametna si i odrasla devojka i
znaš kakvih sve ljudi ima, stoga se nemoj čuditi.
Ili, što bi rekao moj bivši profa filozofije: prestanite da se čudite što lopovi kradu, a policija bije!

P.S. Nosim i ja mini suknju, relax :wink:

Aphroditi:
Ja znam zašto ne držim sliku.
Je l ovo forum, je l treba da bude anoniman?
Treba!
E pa prema tome, ne pokazujem svoju sliku.
I ovako dobijam svakakve ponude, a da okačim sliku, tek onda mi se ne bi skinuli s vrata.:mrgreen:
A to nije poenta mog bitisanja ovde.;) :lol:

znam.. ti si samo jedna domacica sa puno slobodnog vremena :)

i sad zamisli da neko iz tazbine vidi $ta si sve pisala po forumu i tvoju sliku.. odma bi pomislili:
Onaj na$ siroma muchenik.. nije njemu lako.. radi po ceo dan, a zhena mu najgora.. :)

p.C. ako forum treba da bude anoniman $to si kachila slike u profil!?. Ovo je forum otvorenog tipa. Chak i da svi zatrazhe, admini ne bi umeli da naprave zanonimni forum jer nemaju skripte za njega .. hehe :)

cLick - OR - Die:
znam.. ti si samo jedna domacica sa puno slobodnog vremena :)

i sad zamisli da neko iz tazbine vidi $ta si sve pisala po forumu i tvoju sliku.. odma bi pomislili:
Onaj na$ siroma muchenik.. nije njemu lako.. radi po ceo dan, a zhena mu najgora.. :)

p.C. ako forum treba da bude anoniman $to si kachila slike u profil!?. Ovo je forum otvorenog tipa. Chak i da svi zatrazhe, admini ne bi umeli da naprave zanonimni forum jer nemaju skripte za njega .. hehe :)

Zna$ $ta? Slažem se sa ovim gore unesenim. To je bila poenta i mojeg posta malopre. 8) Odclicknuo click i ub'o pravo u centar. ;)

CaLiMeRo:
Joj, bre, šta ti je danas!?! :D
NE.
To treba da se čita kao: pametna si i odrasla devojka i
znaš kakvih sve ljudi ima, stoga se nemoj čuditi.
Ili, što bi rekao moj bivši profa filozofije: prestanite da se čudite što lopovi kradu, a policija bije!

P.S. Nosim i ja mini suknju, relax :wink:
Dobro, dobro, evo smirujem se... :oops:
Inace, jezivo sam nervozna... U stadijumu kad se znoje dlanovi... :?

Gazdarica:
Uh, sta cu s vama...? :)

Hocu danas da budem mala, jadna, nezasticena zena, kojoj veliki, bijeli muskarac rjesava sve zivotne probleme...

Ko ce me nauci da trepcem okicama???
nego sele zasto je uslov bijeli?

girl.gif

Ma, nije uslov, nego su mi bijeli pri ruci.. Doduse, ima sad i zutih, ali oni su maleni, pa zbog toga ispadaju iz konkurencije...

Click, nisam ti valjda nabila kompleks onom slikom? Ako jesam, sjeti se da ne treba suditi o knjizi, na osnovu korica...

Supertajni, pozzz i tebi...

E, Cali, hvala na savjetu za caj...:)

Gazdarica:
Ma, nije uslov, nego su mi bijeli pri ruci.. Doduse, ima sad i zutih, ali oni su maleni, pa zbog toga ispadaju iz konkurencije...
Click, nisam ti valjda nabila kompleks onom slikom? Ako jesam, sjeti se da ne treba suditi o knjizi, na osnovu korica...
Supertajni, pozzz i tebi...
E, Cali, hvala na savjetu za caj...:)

eto.. svima si odgovorila i razduzhila se.. sada mozhe$ u zasluzhenu mirovinu.. hehe :)

Bre... U najkuratijim africhkim plemenima se pricha legenda o velikom cLick OR Die sa foruma Krstarice.. xexexexe 8)

Back