blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
mora, da je kriv ovaj alpski vazduhNina2:Zivele smo u zabludi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mora, da je kriv ovaj alpski vazduhNina2:Zivele smo u zabludi
cLick - OR - Die:slazhem se sa tobom Suzy. Evo ja kad sam prvi put video u profilu tvoju guzu tako izazovno okrenutu, prva misao bila je pucanja penala i svetsko prvenstvo
Joj, bre, šta ti je danas!?!Gazdarica:Ovo mi zvuci kao - Sta se cudis, kada si to sama trazila...
Da li si to htjela da kazes?
Aphroditi:Ja znam zašto ne držim sliku.
Je l ovo forum, je l treba da bude anoniman?
Treba!
E pa prema tome, ne pokazujem svoju sliku.
I ovako dobijam svakakve ponude, a da okačim sliku, tek onda mi se ne bi skinuli s vrata.![]()
A to nije poenta mog bitisanja ovde.![]()
![]()
cLick - OR - Die:znam.. ti si samo jedna domacica sa puno slobodnog vremena
i sad zamisli da neko iz tazbine vidi $ta si sve pisala po forumu i tvoju sliku.. odma bi pomislili:
Onaj na$ siroma muchenik.. nije njemu lako.. radi po ceo dan, a zhena mu najgora..![]()
p.C. ako forum treba da bude anoniman $to si kachila slike u profil!?. Ovo je forum otvorenog tipa. Chak i da svi zatrazhe, admini ne bi umeli da naprave zanonimni forum jer nemaju skripte za njega .. hehe![]()
Dobro, dobro, evo smirujem se...CaLiMeRo:Joj, bre, šta ti je danas!?!![]()
NE.
To treba da se čita kao: pametna si i odrasla devojka i
znaš kakvih sve ljudi ima, stoga se nemoj čuditi.
Ili, što bi rekao moj bivši profa filozofije: prestanite da se čudite što lopovi kradu, a policija bije!
P.S. Nosim i ja mini suknju, relax :wink:
Čaj od jasmina i kuliraj.Gazdarica:Dobro, dobro, evo smirujem se...ops:
Inace, jezivo sam nervozna... U stadijumu kad se znoje dlanovi... :?
Gazdarica:Dobro, dobro, evo smirujem se...ops:
Inace, jezivo sam nervozna... U stadijumu kad se znoje dlanovi... :?
Gazdarica:Uh, sta cu s vama...?
Hocu danas da budem mala, jadna, nezasticena zena, kojoj veliki, bijeli muskarac rjesava sve zivotne probleme...
Ko ce me nauci da trepcem okicama???
Gazdarica:Uh, sta cu s vama...?
Hocu danas da budem mala, jadna, nezasticena zena, kojoj veliki, bijeli muskarac rjesava sve zivotne probleme...
nego sele zasto je uslov bijeli?Gazdarica:Uh, sta cu s vama...?
Ko ce me nauci da trepcem okicama???
Gazdarica:Ma, nije uslov, nego su mi bijeli pri ruci.. Doduse, ima sad i zutih, ali oni su maleni, pa zbog toga ispadaju iz konkurencije...
Click, nisam ti valjda nabila kompleks onom slikom? Ako jesam, sjeti se da ne treba suditi o knjizi, na osnovu korica...
Supertajni, pozzz i tebi...
E, Cali, hvala na savjetu za caj...![]()
Gazdarica:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam naucila...?![]()
iluzionista:Zna$ $ta? Slažem se sa ovim gore unesenim. To je bila poenta i mojeg posta malopre. 8) Odclicknuo click i ub'o pravo u centar.![]()
tako to uvek bude.... das prst oni odgrizu ruku... klasika...iluzionista:Da li uz treptanje okicama i ide i mazno mrdanje guzom?![]()
VELIKI jel' te?! ... mnjami 8)Gazdarica:Sve sto treba da bi veliki, bijeli muskarac obavio ono sto me zanima...
iluzionista:Da li uz treptanje okicama i ide i mazno mrdanje guzom?![]()