PITANJE ZA SVE FORUMASICE???

Supertajni:
Veoma me interesuje zasto forumasice ne okace svoju sliku u profilu??? Mislim da bi bilo zgodnije da kad vec pricamo o sex-u bar vidimo kako izgleda forumasica koja je trenutno najglasnija na temi...
Aloha. :)
Ja svoju fotografiju u profilu/avataru imam oduvek. No big deal.
Ali ne postujem mnogo u LjiS-u. Nemam šta mnogo da vam kažem o temama koje se ovde pojavljuju...

Kad_LupimLupim:
Ja sam drzao sliku u profilu, skoro od samog pocetka, neprekidno godinu dana. Malo sam ih i menjao. Pre 3-4 meseca sam je sklonio, iz nije bitno sad koih razloga i zaboravio da vratim. Ali vraticu uskoro neku, samo da uvatim neku lepu i dobru.

@supatajni
Uzalud cekas, procice ti mladost (mislim to malo malo jos mladosti sto ti ostalo :P ) cekajuci, jer ovde niko ne zna odgovor zasto ne drzi sliku.

Izgleda da si skroz u pravu...........niko od riba nema jaja (sto je i normalno) da izadje s nekom true story...........JBG-a

Kad_LupimLupim:
Ja sam drzao sliku u profilu, skoro od samog pocetka, neprekidno godinu dana. Malo sam ih i menjao. Pre 3-4 meseca sam je sklonio, iz nije bitno sad koih razloga i zaboravio da vratim. Ali vraticu uskoro neku, samo da uvatim neku lepu i dobru.

@supatajni
Uzalud cekas, procice ti mladost (mislim to malo malo jos mladosti sto ti ostalo :p ) cekajuci, jer ovde niko ne zna odgovor zasto ne drzi sliku.

Ja znam zašto ne držim sliku.
Je l ovo forum, je l treba da bude anoniman?
Treba!
E pa prema tome, ne pokazujem svoju sliku.
I ovako dobijam svakakve ponude, a da okačim sliku, tek onda mi se ne bi skinuli s vrata.:mrgreen:
A to nije poenta mog bitisanja ovde.;) :lol:

Gazdarica:
Znaci li to Nina, da kada u kratkoj suknji izadjes na ulicu, ili se skines u toples na plazi, dajes znak svim manijacima da je slobodno da te spopadaju???
I naravno, ako te siluju, ti si kriva, a ne oni...
Svaka cast na rezonu! :?

Mislim da je Nina2 htela da kazhe ne$to drugo :evil:

paparazzo.. paparazzoo...

Nego.. stvarno je odlichna ideja.. Po$alje$ nechiju sliku sa foruma i prichu te osobe nekom chasopisu koji ispoveda zhivotne drame, ljubavi i sve ostalo. Onda oni sve to objave, a zatim tuzhi$ taj chasopis za debele pare...

Aphroditi:
I ovako dobijam svakakve ponude, a da okačim sliku, tek onda mi se ne bi skinuli s vrata.:mrgreen:
U pravu si da forum nije javno mesto i da je pitanje fotografije-ili ne,
stvar ličnog izbora.
Ja sam ovde "tajno" u smislu da ne nameravam privatno da
upoznajem ljude sa foruma. Ali "javno" u smislu da, čak ida me upoznaju privatno,
ne bi uočili razliku između VR mene i RL mene...

A za ponude - nikada, ali NIKADA nisam dobila niti jedan vulgarni PP od /ne/poznatih nickova.
Da li je za to "zaslužna" moja slika, sadržaj mojih postova, ili nešto treće - ne znam.

Aphroditi:
Treba!
E pa prema tome, ne pokazujem svoju sliku.

sa ovime se od reci do reci slazem....i bas tako i ja mislim..

slazem se i sa Gazdinkom....To sto mi je slika bila u uskoj haljinici ili kaputu do grla...ne menja nista.....samo je slika drugacija...ali ne i osoba.....Gde sam ono cula-odelo ne cini coveka....Ili za neke cini??????

;-)

Gazdarica:
Meni ne pada na pamet da dozvolim da me bilo ko od takvih ogranicava...
Eh, malo ti je predaleko otišla analogija...
Jedno je mini suknja, a drugo su provokatini postovi i fotografije... Ali, neka bude da je sve isti koš.
Onda - i suknja i fotka i post su u redu,
sve što smatraš svojom slobodom je naravno u redu.
Ali, sigurno znaš kako paćenici i klinci na to reaguju?
I trebalo bi da računaš sa tim, a ne da se čudiš.

CaLiMeRo:
Eh, malo ti je predaleko otišla analogija...
Jedno je mini suknja, a drugo su provokatini postovi i fotografije... Ali, neka bude da je sve isti koš.
Onda - i suknja i fotka i post su u redu,
sve što smatraš svojom slobodom je naravno u redu.
Ali, sigurno znaš kako paćenici i klinci na to reaguju?
I trebalo bi da računaš sa tim, a ne da se čudiš.

Upravo.

Nina2:
Ne vidim u tome nikakvo ogranicavanje...mozda je i moja greska bas bila u tome sto okretanjem dupeta saljem neku pogresnu poruku. Valjda je normalno da se onaj sa kojim pricas gleda u lice a ne u dupe...a mozda i gresim.

mozda ...za one koji hoce da im se javno vidi lice....i postignu nesto sa time...
i za one koji na celom telu, koje mi se videlo, vide samo dupe....
sve zavisi ciji pogled dokle doseze....;-)

CaLiMeRo:
U pravu si da forum nije javno mesto i da je pitanje fotografije-ili ne,
stvar ličnog izbora.
Ja sam ovde "tajno" u smislu da ne nameravam privatno da
upoznajem ljude sa foruma. Ali "javno" u smislu da, čak ida me upoznaju privatno,
ne bi uočili razliku između VR mene i RL mene...

Nasuprot tebi ja tajno upoznajem ljude, ali sa druge strane $to sam u RL to sam i ovde tako da nema vecih iznenadjenja, osim $to sam u RL more handsome. Ni$ta lep$e nego tajno upoznati nekoga.. kao kad otvara$ poklon za rodjus

CaLiMeRo:
A za ponude - nikada, ali NIKADA nisam dobila niti jedan vulgarni PP od /ne/poznatih nickova.
Da li je za to "zaslužna" moja slika, sadržaj mojih postova, ili nešto treće - ne znam.

Deluje$ kruto i ozbiljno zato verovatno nema $kakljivih PPa.

turbo krstarica

Aphroditi:
Treba!

Po čemu. :lol: To što si upravo rekla je smešno... "Forum treba da bude anoniman"... Ne postoji nikakvo pravilo da "forum treba da bude anoniman". I nije forum koji anoniman, već forumaši ako tako odluče... I lična je stvar hoće li neko ili neće staviti svoju sliku.

Inače ja sam držao svoju sliku dugo, dugo u profilu... Možda čak i godinu dana... Postoje razlozi zašto sam skinuo... Ali to nije više toliko važno... Tu i tamo i postujem na "Slikama forumaša"...

e u mom profilu je zaista stajalo svega i svachega, mojih fotki uglavnom
e onda dodje npr pera i kazhe aj ti lepo zalepi svoju sliku ovde pa cemo da prichamo i ja zalepim, a onda on kazhe, ne verujem ja da si to ti
ti si ruzhna i debela
i ja kao ajd vazhi

i shto bi ja sad uopshte stavljala sliku ovde, ljudi sa kojima sam u kontaktu odavde ionako znaju kako izgledam, a ovde ljudima nikad nemosh udovoljiti
random bi da vidi sise, ovaj bi dupe, onaj tamo figuru u bikiniju, neko oce u balskoj haljini, neko bi u sado mazo kompletu sve sa bichem i kako da chovek stavi sliku a da mu niko ne prigovara i da se ne zhali

i koji bi ***** uopshte neko trebao da zna kako ko izgleda ? heelllo ovo su samo slova na monitoru !

a da pardon, a vi bi da drkate, e pa ne mozhe :mrgreen: use your imagination

Back