NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
Samantha Jouns:Pa ja ne dobijam nikakve PP,...ali cim dobijem neki vrlo rado cu vam pokazati![]()
Evo sada cu ti poslati jedan bolestan pp!!! ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Pa ja ne dobijam nikakve PP,...ali cim dobijem neki vrlo rado cu vam pokazati![]()
Alllooooo, pa u tome i jeste drazh! Koji ti je?Jooockey:bre ovde se pricaju stvari koje se nikako ne pricaju u Rl
jok.. keva mi R2D2, a cale mi 3P0. .xexe.. Human bre.. ja$ta human i to $umadinacshiba:this is not Human :shock:
shiba:a jel to imas bradicu na glavi?![]()
Gazdarica:Sta cu kad vise volem mrsavo, nego debelo...
U skladu s tim, ne ljubim ni krupne muskarce, nego one vitke...
E,pilence,proccito sam ono s ovcom i nisam se sekunda dvoumojo das to ti!LePiaf:Alllooooo, pa u tome i jeste drazh! Koji ti je?
VIdela je cica macu...Devilishgirl:drkajte malo cesce, ovo stvarno nema smisla...
preorjentisali se na zivotinje..i ostavi pticicu na miru..sta sad fora da se ebu ptice..jos malo pa ce mrtvacnice biti pune zahteva za..ono..kao pozajmimo mrtvaka...
E,a di je slika?Devilishgirl:drkajte malo cesce, ovo stvarno nema smisla...
preorjentisali se na zivotinje..i ostavi pticicu na miru..sta sad fora da se ebu ptice..jos malo pa ce mrtvacnice biti pune zahteva za..ono..kao pozajmimo mrtvaka...
SLIKAAA!!!!!Supertajni:Veoma me interesuje zasto forumasice ne okace svoju sliku u profilu??? Mislim da bi bilo zgodnije da kad vec pricamo o sex-u bar vidimo kako izgleda forumasica koja je trenutno najglasnija na temi...........odnosno sta ih sprecava da ne okace svoju sliku?, da li je forum mozda njihova tamna strana licnosti koju kriju kao zmija noge ili sasvim nesto trece. Ja kao muski clan foruma svoju sliku sam dao na uvid a s obzirom na posao kojim se bavim moze vise da mi steti karijeri nego da koristi ali rizikujem svesno sa tim i znam da nisu svi toliko liberalni ali ipak to pitanje me i dalje muci. Pa da vas cujem lepe moje azdajice..............................
Shta je Djuro? imash flashback-ve? koja ovca?djura22:E,pilence,proccito sam ono s ovcom i nisam se sekunda dvoumojo das to ti!
JA ccu dugove da prostim,jer sam ja car,a ako si gressan--na drugu adresu.LePiaf:Nisam ja, maaaaajke mi...!
A,ti,vidim kvalifikovala si pamet,ssto i sise ne kvalifikujess(mini,midi....)Vragolasta Amfibija:jao...pa lepi ste jbt,ko bi reko a tako glupo delujete u postovima![]()
![]()
![]()
![]()