Pitanje za stomatologe s foruma ako ih ima

Промијени га.
pa jesam to je nova.
A ocito gora od prosle koja je trebala samo staviti novu plombu,slomila mi pola zuba.utekla sam odmah od nje kod ove nove,ova je nova ocito jedino dobra na jeziku,vrag ju ne bi napricao.Ljutim se na takve radnike,platim punu cijenu,ne dobijem nista.. Pa reko kad placam tu hebenu plombu bilu ,, bar se potrudi da napravis kako treba,tj dana je izdrzala sto je napravila,sad cekam do 12.09 za isti zub opet,i sad ce mi opet naplatiti pa cu popizditi istog trena.

pa jesam to je nova.
A ocito gora od prosle koja je trebala samo staviti novu plombu,slomila mi pola zuba.utekla sam odmah od nje kod ove nove,ova je nova ocito jedino dobra na jeziku,vrag ju ne bi napricao.Ljutim se na takve radnike,platim punu cijenu,ne dobijem nista.. Pa reko kad placam tu hebenu plombu bilu ,, bar se potrudi da napravis kako treba,tj dana je izdrzala sto je napravila,sad cekam do 12.09 za isti zub opet,i sad ce mi opet naplatiti pa cu popizditi istog trena.
mijenjaj dok ne pronađeš nekoga tko je ok, ovo što kažeš nije nomalno :nono2:

pa jesam to je nova.
Ти баш немаш среће.

Meni je donja sedmica bila problem, malo, malo ispadala plomba dok nije došlo da je preostalo pola zuba. Dok nisam otišao u BG i tamo kod jedne divne zubarke uradio plombu koja stoji evo skoro dve godine, ni da mrdne ;)
Evo da otvorim usta, sav sam u plombama...
IMG_20230827_164811.jpg

Back