buudala
Stara legenda
- Poruka
- 87.836
To ti kažemДо промене власти ће доћи када то буде захтевала мирна већина,
а не ова агресивна мањина !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti kažemДо промене власти ће доћи када то буде захтевала мирна већина,
а не ова агресивна мањина !
Sinko... to su Filipini.Те Тајландске форе сачувај за Тајланд.
И поздрави Нене, ако може нека дође до нас,
ми овде знамо да ценимо праве уметнике.
Ja znam ljude iz Baca, mogu ti dati ime, prezime i adresu stanovanja.Ko su ljudi koji su dovedeni da sa palicama tuku građane? Ko ih je doveo i odakle?
sad kad budem ovo rekao opet cete reci kako sam caci ali jbg..kad ne mogu da cutimPosle jucerasnjih izbora, na kojima je podrska SNS drasticno pala u odnosu na prethodne izbore.
Sinko... to su Filipini.
Knjigu u sake a ne clansku kartu.
Ovo nije sa puketaПукет Филипини ?
Нисам скоро гледао у карту ...![]()
Ti hoces da unistis Srbiju ali Srbija je odbranjena!Posle jucerasnjih izbora, na kojima je podrska SNS drasticno pala u odnosu na prethodne izbore.
U trenutku gde imate mali milion dokumentovanih dokaza lopovluka kradje. Snimljene napade i prebijanja, nepiznata lica oko birackih mesta, gde SNS gubi u vecini urbanih sredina, gde su cak i "zaplenjeni" neki dui biracki spiskovi, gde policija stiti ljude u crnom koji su stigli sa svih strana, naravno "opremljeni", gde se novinarima otimaju kamere a gradjanima telefoni, buse gume posmatracima.... da ne pominjem skikanje listuca, pare, ucene....
Kakvu vi Srbiju zelite? Sta je za vas demokratija?

...
prvi korak ka pobedi na izborima .......... da se podvuce crta, napravi analiza i vidi kako pobediti..

Ovo je slobodarska demokratija!!!Posle jucerasnjih izbora, na kojima je podrska SNS drasticno pala u odnosu na prethodne izbore.
U trenutku gde imate mali milion dokumentovanih dokaza lopovluka kradje. Snimljene napade i prebijanja, nepiznata lica oko birackih mesta, gde SNS gubi u vecini urbanih sredina, gde su cak i "zaplenjeni" neki dui biracki spiskovi, gde policija stiti ljude u crnom koji su stigli sa svih strana, naravno "opremljeni", gde se novinarima otimaju kamere a gradjanima telefoni, buse gume posmatracima.... da ne pominjem skikanje listuca, pare, ucene....
Posle jucerasnjih izbora, na kojima je podrska SNS drasticno pala u odnosu na prethodne izbore.
Hahhahahahahahha nemoguće hahhahahahhaha!!!
Bolna istinaДа они замишљају српску државу и друштво, већ би је направили.
Собзиром да се манипулишу популизмом, сиротињањем и медијском магијом њима не треба њихово мишљење, јер имају свог Владаоца који их је тотално слудео
sad kad budem ovo rekao opet cete reci kako sam caci ali jbg..kad ne mogu da cutim
balasevicu su svojevremeno rekli da je napravio u sustini jednu pesmu a da su mu sve ostale pesme reciklaza te pesme i da su sve na isti taj kalup.
znas sta je odgovorio?
napisao sam samo jednu? - dovoljno je
tako i ovo..moze do sutra da se kaze da mu je podrska drasticno opala, kad se podvuce crta pobedio je..
ja licno nemam nikavu satisfakciju sto da je aranutovic dao ona 2 gola lilu iz 100% sansi bi zvezda isla dalje..nije dao i dzaba sad prica.. lil je otisao dalje.
kazu da je prvi korak ka ozdravljenju da priznas gde gresis..ne mislis da bi prvi korak ka pobedi na izborima umesto uljuljkivanja i price kako samo sto nije gotov, kako mu je podrska opala, da se podvuce crta, napravi analiza i vidi kako pobediti..ali glupi ljudi u ovome sta sam napisao vide da podrzavam vucica..a jbg..sta da im radim..zato i jesu gloopi..

Djedna stvar je jasna.Imao je sam i do 70% u ovim opštinama
. Sad je usisao Stamata, Milicu, Šešelja, Dačića Palmu i sve ostale fekalije i opet jedva!
Sve je izvukao što je mogao, čak i lažno radovanje.
Па, ако је циљ победа, онда је студентарија на добром путу.
На овим изборима у тих 10 општина су узели више него што је сва силна вишедеценијска "искусна" опозиција узела против СНС и њихове коалиције, од 2013-те на овамо. Не иде победа одједном. И радикалима је требало 20 и кусур година, и "пресвлачење" да коначно заседну на власт.
Тако да оно, биће бољи следећи пут...време ради за њих. Не треба бити нестрпљив.
У међувремену, СНС мафија мора да ради брже, јаче, боље за грађане Србије...а не само да краду...![]()
Studentska lista je pobedila, jedino gde su naprednjaci nesto dobili su vlaska mesta.Па, ако је циљ победа, онда је студентарија на добром путу.
На овим изборима у тих 10 општина су узели више него што је сва силна вишедеценијска "искусна" опозиција узела против СНС и њихове коалиције, од 2013-те на овамо. Не иде победа одједном. И радикалима је требало 20 и кусур година, и "пресвлачење" да коначно заседну на власт.
Тако да оно, биће бољи следећи пут...време ради за њих. Не треба бити нестрпљив.
У међувремену, СНС мафија мора да ради брже, јаче, боље за грађане Србије...а не само да краду...![]()
Bolna istina
Za to je potrebna ogromna masinerija u vidu RIK-a, on je uvek njih koristio i proglasice opet pobedu iako ce izgubiti sa ogromnom razlikom.Djedna stvar je jasna.
Na izborima u velikim gradovima vise nema sanse....a ni na parlamentarnim ne bi dobro prosao jer vise nema odakle da izvuce lazne glasace niti ima dovoljno "masinerije" da krade i otima