Pitanje za razvedene članove ovog foruma

da.
nisam razvedena,ali znajući sebe...
prijateljica je bila u tako nekoj situaciji.
ne i ne i ne...
:eek:

i meni je to nerazumivo

jako tuzno

Ako imam 20 bivsih nebitno zena ili devojaka,jel treba da sam sa svima u kontaktu ili da se obrate nekom drugom aktuelnom
Da sam imao u njima oslonac ne bi ni bile bivse,pa tako ne bih ni ja od njih ocekivao pomoc

20 puta se vec zenio!?:eek:

Rođak je živeo u vanbračnoj zajednici, kad su se razišli dete je pripalo njoj mada kako vreme prolazi mali je sve više kod njega.
Ne želi joj zlo ali ni dobro i ne bi joj nikad pomogao.
Kao što reče george nek se obrati trenutno aktuelnom.

Tužno

jednoj , mozda i dvema bivsih bih pomogao ako se nadjem u takvoj situaciji

ostalima ne

A sto bas toj jednoj ?

Uopšte ne ulazim u priču o razlogu razvoda, koliko je bio težak ili ne ali se pitam da li biste mogli da gledate kako se vaš bivši partner bori sa bolešću i bedom?

možete pomoći finansijski i materijalno iz senke

da li biste pomogli?
Наравно да бих помогао. Помажем сваком коме могу.

Ona meni sasvim sigurno ne bi kao što i nije kad sam tri meseca bio nepokretan a od tih tri meseca prvih 10 dana sam pišao u lavor.
Deca su mi dolazila vikendom da mi kupe hranu naravno za moj novac.
I takav i u takvom stanju redovno sam deci plaćao alimentaciju.
Toliko o njoj.
Da li bi joj pomogao?
Posle tog iskustva više:
Ne.
Jedino da se nađe u totalnoj bedi i završi kao beskućnica.
Onda bih joj pružio ruku i podigao je tek toliko da je život ne udavi.
I toliko ne zaslužuje jer je đubre.

Uopšte ne ulazim u priču o razlogu razvoda, koliko je bio težak ili ne ali se pitam da li biste mogli da gledate kako se vaš bivši partner bori sa bolešću i bedom?

možete pomoći finansijski i materijalno iz senke

da li biste pomogli?
zavisi.ako je varala-seksala se sve vreme,rekao bi joj "vidis kako ti se vratilo".ako smo se mirnim putem,pomogao bih

То зависи од толико фактора...
Прво, колико је тај бивши партнер активан родитељ заједничкој деци, или ту децу третира као бившу.
Друго, колико је неко успео да превазиђе све, поготово трауме ако их је било. Не заборавите да су многи завршили у болници због бившиг партнера. Како сада тог истог спашавати из ње? Мислим, можеш, ако си поревазишао, ако си опростом олакшао себи, ако си велик :)
Овде сви врте превару, као да је то најгоре, а то је намање. Каквих случајева има...
Мислим да бих. Не због њега, не због себе, не ни због детета као детета него због детета као унука, због његових родитеља. Они су ОК према мени и дивни баба и деда, а када се све сабере њима је најгоре :(

Ona meni sasvim sigurno ne bi kao što i nije kad sam tri meseca bio nepokretan a od tih tri meseca prvih 10 dana sam pišao u lavor.
Deca su mi dolazila vikendom da mi kupe hranu naravno za moj novac.
I takav i u takvom stanju redovno sam deci plaćao alimentaciju.
Toliko o njoj.
Da li bi joj pomogao?
Posle tog iskustva više:
Ne.
Jedino da se nađe u totalnoj bedi i završi kao beskućnica.
Onda bih joj pružio ruku i podigao je tek toliko da je život ne udavi.
I toliko ne zaslužuje jer je đubre.
verovatno i ona tako misli o tebi.
Ako krene da puca bolje odmah raskrstiti i ne dozvoliti da se stvori mrznja.

Мајка и отац се растали после дугогодишњих свађа и непуне две деценије заједничког живота. После пар година оцу дијагностикован рак. После операције и неколико месеци хемиотерапије је нагло почео да слаби, изгубио је половину телесне масе јако брзо и умро, мајка и ја смо све време били с њим. Поуздано знам да то није било због мене него због тога што је осећала да има моралну обавезу према њему.

Исто бих поступио у таквој ситуацији, без обзира на то да ли имамо заједничке деце или не.

Back