kad bi opozicija imala predstavnike u svakom biračkom odboru i kad bi bili uređeni birački spiskovi ne bi moglo da se krade...
ako se krade preko falsifikovanih isprava onih koji nisu u zemlji onda to ne može bez saučestvovanja policije...
mislim da ipak nije do krađe na samim izborima onoliko koliko je do hipnotizerske propagande režima preko kontrolisanih medija....
kad bi imali sučeljavanja aktera političke scene na medijima umesto demonizovanja u odsustvu za čas bi se sve promenilo...
Ma to se lako resava, nego ja sam nepozeljan, a narod ne onaj na ulici nego i svi oni koji za sebe misle da su pametniji , ne znaju brate da naprave racunicu , koaliciju , ne znaju koga treba da drze i podrze.
Kad nekad javno ustanem, znaci tu su TV kamere, vidi gledaliste od 20 30 hiljada ljudi , svi kazu dobro je to , ali kao da sam imao stand up komediju nastup, ne mrtnu ni trepavicama, jer ne shvataju vaznost onoga sto im se svidelo , misle da je to grasak ili hoces boraniju u restoranu za rucak....pa razmisljas a u sustini bice ti lepo i jedno ili drugo...
A uopste nije to , nego je razlika izmedju ogromne korupcije i ogromnog sunovrata i sprecavanja toga na jednostavan i pravno vrlo lako ostvariv i legalan nacin, bez rulje policije, ili ulicnih regulatornih snaga ili nekih koji moraju da kazu ovo je korupcija a ovo nije...ima jednostavnijih nacina, mnogo jednostavnijih...
E sad ti znas, pa znam....pa kako ostali ne znaju , pa kao i sve , stoji ispred nosa, samo sto ne udaris, ali ne vidis....to je jako cesta pojava u Srbiji sigurno , a i u svetu se desava cesto....
E a sto ne kazes, pa nije da nisam govorio , a onda vidis da isto kao kad kazes bilo sta, samo se formira prica i imuni odgovor kako da lakse zapljuju bilo kakav napad na postojece....i onda ustvari radis za nekreativne lopurde koji usavrsavaju svoju prezentaciju..
A oni koji su gubitnici , oni nista, cekaju da neko drugi odradi to , znaci nista nije korisno objasnjavati vazne tacke , jer i ko cuje ne shvati vaznost...a tretira te manje vazno od spikera koji promovise najnoviju hibrid stranku Vucica....
I onda nema, vise ne objavljujem javno i ovo sto napisem na forumu , jasno se vidi da cim malo zasmeta upravi foruma, krene secka ma koliko da je istina, ebiga zasmetalo moralnoj superiornosti ...