Pitanje za policiju?

Moj kralj i moja kraljica! :heart:

169528_tramp-i-kralj-1000x0_orig.jpg
Tramp i Melanija?

Nije on jedini predsednik države. Ne počinje sve od njega.

Sa koliko se svetskih državnika srela dinastija Karađorđević pre II svetskog rata? Sa koliko se državnika sreo Tito?

Sa koliko su se svetskih državnika sreli Slobodan Milošević, Vojislav Koštunica, Boris Tadić?

Kada je svojevremeno postavljen spomenik Stefanu Nemanji, on je izjavio da Nemanjina ulica nije postojala pre njega?!

Ponavljam, ne počinje sve od njega.

Besmisleno je da oko toga mi diskutujemo ovde.. To treba da mu kažu savetnici, to treba on sam da shvati. Ne počinje sve od njega.
Gde nadje Tita ?
Gde moze on da se poredi sa ovim pajserima

Ja policiji uvek zavaram trag.
Na Krstu dodjem preko VPN-a a od ostalih IP adresa imaju neskrivene obilaske gay sajtova, ja to samo klikćem da izadje śto viśe a oni moraju sve da provere po službenoj dužnosti komad po komad, ostali internet saobraćaj su windows i kaspersky update, steam, battle.net i ea app
Baš sam zajeban igrač :D

Užas vala, ovaj najavio rat korupciji, sad kao 96. pravosudje i zeleni moraju da se bore za opstanak, mnogi će samo na najavu da ukinu mito i muvanja....kako skupiti pare za crne dane i beg u švajcarsku?

Je l znaš da vozač mora da vodi računa o pešaku čak i ako se pešak ne ponaša u skladu sa ptravilima saobraćaja?
Јесу ли др Жексовом сину избрисали пешачки на којем је згазио девојку и померили га 30 метара? То је напредна србија.

Imaju li policajci decu koja ce da vraca ovolike dugove, da zivi u zagadjenoj sredini itd.
Drzava ih placa da cuvaju-sprovode red a drzavu finansiramo svi [Vucic nije drzava]
Nisam u ovom sistemu ali mi je zao naroda, egzistencije, buducnosti......
A isto pitanje vazi i za pripadnike BIA ?
Volim Srbiju :heart:

Policija ne sme da hapsi bez oznaka, uniforme i predstavljanja​

Društvenim mrežama kruže snimci na kojima se vidi da je policija postupala drugačije. Momka koji tvrdi da je upravo od njih branio devojku dvojica muškaraca u civilu su vukli niz ulicu bez da se legitimišu sve dok ih nije okružio već broj građana voljnih da to zaustave.

„Praksa da policajci bez oznaka, neuniformisani, ne predstavljajući se, hapse demonstrante i silom ih odvode iz mase okupljenih, nije samo nezakonita već i realno vrlo opasna“, komentariše bivši poverenik građana za informacije od javnog značaja.

Vidis , trenutno je pokusaj da se izmeni zakon kako bi mogli da hapse bez vidljivih oznaka, da upadaju bez naloga...

To nece moci , ne sme to proci.

Time se privatizuje policija .

Politika i partokratija kao deo naseg politikanstva cini da ustanove koje treba da bude nezavisne jedna od drugih i od politickog uticaja (sto je po ustavu) ne funkcionisu tako.
Pa onda imas slucajeve da recimo sluzba za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK) i njen nacelnik preko pet godina recimo u fijoci drze krivicnu prijavu protiv jelen tanaskovic koja je prijateljica od supreuge nacelnika ove sluzbe. na kraju se ta prijava odbaci posel pet godina. to joj je dva puta ucinio, sklonio joj je dve prijave.

Sad ce mnogi da napdnu vucica, e vucic je kriv... Jes kriv je sto neki nacelnik jedne tako odgovorne sluzbe koja treba da se bori protiv organizovanog kriminala sklanja krivicne prijave jer ga je zena (zena mu je irena vujovic ministarka ) zamolila da joj zastiti drugaricu koju je dogurala do te funkcije...

Kako god, riba smrdi od glave a ne od repa. Tako i u policiji, najmanje su krivi obicni pripadnici javnog poretka ili policajci kao i njihovi komandiri i inspektori pri policijskim stanicama.

Sta oni mogu ako neko gore kao u ovom slucaju sabotira, tada je i tuzilastvo nemocno.

To treba resavati. treba imati recimo nekakav nadzorni odbor sastavljen od svih stranaka parlamentarnih koji ce kontrolisati i UBPOK .

kad bi opozicija imala predstavnike u svakom biračkom odboru i kad bi bili uređeni birački spiskovi ne bi moglo da se krade...
ako se krade preko falsifikovanih isprava onih koji nisu u zemlji onda to ne može bez saučestvovanja policije...
mislim da ipak nije do krađe na samim izborima onoliko koliko je do hipnotizerske propagande režima preko kontrolisanih medija....
kad bi imali sučeljavanja aktera političke scene na medijima umesto demonizovanja u odsustvu za čas bi se sve promenilo...
Ma to se lako resava, nego ja sam nepozeljan, a narod ne onaj na ulici nego i svi oni koji za sebe misle da su pametniji , ne znaju brate da naprave racunicu , koaliciju , ne znaju koga treba da drze i podrze.
Kad nekad javno ustanem, znaci tu su TV kamere, vidi gledaliste od 20 30 hiljada ljudi , svi kazu dobro je to , ali kao da sam imao stand up komediju nastup, ne mrtnu ni trepavicama, jer ne shvataju vaznost onoga sto im se svidelo , misle da je to grasak ili hoces boraniju u restoranu za rucak....pa razmisljas a u sustini bice ti lepo i jedno ili drugo...

A uopste nije to , nego je razlika izmedju ogromne korupcije i ogromnog sunovrata i sprecavanja toga na jednostavan i pravno vrlo lako ostvariv i legalan nacin, bez rulje policije, ili ulicnih regulatornih snaga ili nekih koji moraju da kazu ovo je korupcija a ovo nije...ima jednostavnijih nacina, mnogo jednostavnijih...
E sad ti znas, pa znam....pa kako ostali ne znaju , pa kao i sve , stoji ispred nosa, samo sto ne udaris, ali ne vidis....to je jako cesta pojava u Srbiji sigurno , a i u svetu se desava cesto....

E a sto ne kazes, pa nije da nisam govorio , a onda vidis da isto kao kad kazes bilo sta, samo se formira prica i imuni odgovor kako da lakse zapljuju bilo kakav napad na postojece....i onda ustvari radis za nekreativne lopurde koji usavrsavaju svoju prezentaciju..
A oni koji su gubitnici , oni nista, cekaju da neko drugi odradi to , znaci nista nije korisno objasnjavati vazne tacke , jer i ko cuje ne shvati vaznost...a tretira te manje vazno od spikera koji promovise najnoviju hibrid stranku Vucica....

I onda nema, vise ne objavljujem javno i ovo sto napisem na forumu , jasno se vidi da cim malo zasmeta upravi foruma, krene secka ma koliko da je istina, ebiga zasmetalo moralnoj superiornosti ...

Policija ne sme da hapsi bez oznaka, uniforme i predstavljanja​

Društvenim mrežama kruže snimci na kojima se vidi da je policija postupala drugačije. Momka koji tvrdi da je upravo od njih branio devojku dvojica muškaraca u civilu su vukli niz ulicu bez da se legitimišu sve dok ih nije okružio već broj građana voljnih da to zaustave.

„Praksa da policajci bez oznaka, neuniformisani, ne predstavljajući se, hapse demonstrante i silom ih odvode iz mase okupljenih, nije samo nezakonita već i realno vrlo opasna“, komentariše bivši poverenik građana za informacije od javnog značaja.

Vidis , trenutno je pokusaj da se izmeni zakon kako bi mogli da hapse bez vidljivih oznaka, da upadaju bez naloga...

To nece moci , ne sme to proci.

Time se privatizuje policija .

Politika i partokratija kao deo naseg politikanstva cini da ustanove koje treba da bude nezavisne jedna od drugih i od politickog uticaja (sto je po ustavu) ne funkcionisu tako.
Pa onda imas slucajeve da recimo sluzba za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK) i njen nacelnik preko pet godina recimo u fijoci drze krivicnu prijavu protiv jelen tanaskovic koja je prijateljica od supreuge nacelnika ove sluzbe. na kraju se ta prijava odbaci posel pet godina. to joj je dva puta ucinio, sklonio joj je dve prijave.

Sad ce mnogi da napdnu vucica, e vucic je kriv... Jes kriv je sto neki nacelnik jedne tako odgovorne sluzbe koja treba da se bori protiv organizovanog kriminala sklanja krivicne prijave jer ga je zena (zena mu je irena vujovic ministarka ) zamolila da joj zastiti drugaricu koju je dogurala do te funkcije...

Kako god, riba smrdi od glave a ne od repa. Tako i u policiji, najmanje su krivi obicni pripadnici javnog poretka ili policajci kao i njihovi komandiri i inspektori pri policijskim stanicama.

Sta oni mogu ako neko gore kao u ovom slucaju sabotira, tada je i tuzilastvo nemocno.

To treba resavati. treba imati recimo nekakav nadzorni odbor sastavljen od svih stranaka parlamentarnih koji ce kontrolisati i UBPOK .
Ovo nije tacno ,
Ali nek se malo ebucka narod u mozak, bice meksi mozak..

Back