Pitanje za policiju?

Imaju li policajci decu koja ce da vraca ovolike dugove, da zivi u zagadjenoj sredini itd.
Drzava ih placa da cuvaju-sprovode red a drzavu finansiramo svi [Vucic nije drzava]
vlast birate vi - narod
svaka je vlast ogledalo naroda
vlast rusi narod a ne policija

policija ne sprovodi vlast.
promeni ustav da ne treba da radi po naredjenjima vlasti i sve pet
Nisam u ovom sistemu ali mi je zao naroda, egzistencije, buducnosti......
A isto pitanje vazi i za pripadnike BIA ?
Volim Srbiju :heart:
i sad ti policija sve kriva

Pa pogledaj temu sta je vucic ucinio za srbiju pa pricaj.....tamo se vidi da ima ljudi koji smatraju da je sve ovo dobro a ako nije, opet je dobro jer kad si rob ne razmisljas, nego se snalazis...
A sta je Vucic ucinio ?
Ja bih za iste te pozajmjene pare ucinio vise, mozda i duplo

.
vlast birate vi - narod
Da je narod stvarno birao....

Izbori od 2012.godine do danas nisu slobodni izbori. Izbori su bili slobodni u jednom kratkom periodu.

Ako već spominjemo izbore, čak je i SPS bio bolji od ovih. Krađa je mogla da se spreči.

Sada ne može jer se u 80 ili 90 posto slučajeva krađa ne odvija na samom biračkom mestu.

Ah da, mora i botovi da se plate ;)

Krađa je mogla da se spreči.

Sada ne može jer se u 80 ili 90 posto slučajeva krađa ne odvija na samom biračkom mestu.
269755167_3192620290862291_8633777636534322477_n.jpg

A sta je Vucic ucinio ?

.

Mislis 10x vise, posto se samo jedna desetina upotrebi ostalo se pokrade....a i to pitanje kako se upotrebi , vecinu bude nakaradno...nesto sto moze da se ispinuje...
Narodu je dobro jer kad se krade, dobija ponesto , kao npr 22 milijarde za expo ali 3 dana besplatna prasetina u bataji , pa ko hoce izvolte, i onda to naravno bude narodna obaveza, ko je jeo prasetinu , narod...

Izbori od 2012.godine do danas nisu slobodni izbori. Izbori su bili slobodni u jednom kratkom periodu.

Ako već spominjemo izbore, čak je i SPS bio bolji od ovih. Krađa je mogla da se spreči.

Nema to veze, udje ljudima u krv kako drugi tako i oni , ako vide da Vucic ne daje izbor ljudima nece ni oni dati, to se prenosi...ako vucic laze besno , pocnu svi da lazu besno , gleda te u oci i laze, pravi budalu od tebe...

Deca to gledaju pa i ona krenu , a druga gledaju pa ih uhvate depresivne misli , jer su uplaseni , jedan cika se ruga drugom ciki i zaebava ga, ja ne zelim da zivim u takvom svetu odraslih i onda pocnes da imas depresivnu decu..

Ma salim se nista od ovoga nije tacno , deca lepo zive, das im za dzeparac , letovanje i zimovanje i onda su superiska...

kad bi opozicija imala predstavnike u svakom biračkom odboru i kad bi bili uređeni birački spiskovi ne bi moglo da se krade...
ako se krade preko falsifikovanih isprava onih koji nisu u zemlji onda to ne može bez saučestvovanja policije...
mislim da ipak nije do krađe na samim izborima onoliko koliko je do hipnotizerske propagande režima preko kontrolisanih medija....
kad bi imali sučeljavanja aktera političke scene na medijima umesto demonizovanja u odsustvu za čas bi se sve promenilo...

Ah da, mora i botovi da se plate ;)

Pogledajte prilog 1664289
Nema za botove niśta - dao jake plate nastavnicima kakve kod žutih nisu smeli da pomisle a ne da pisnu pa sad od besa kao i svaka sirotinja kad se opari neće da rade pa izbacuju decu uz škole na hladnu raskrsnicu da dobiju grip, koronu, da ih udare kola pa da Vuĉić bude kriv kako bi ti mogao opet da otvoriš super temu a inače ti ovo rezervni nick śto po najnovijim pravilima ne sme da se napiše pa me prijavi demokratskoj upravi koja prodaje muda za bubrege a mi se zašivamo na ledja :D

Nema to veze, udje ljudima u krv kako drugi tako i oni , ako vide da Vucic ne daje izbor ljudima nece ni oni dati, to se prenosi...ako vucic laze besno , pocnu svi da lazu besno , gleda te u oci i laze, pravi budalu od tebe...

Deca to gledaju pa i ona krenu , a druga gledaju pa ih uhvate depresivne misli , jer su uplaseni , jedan cika se ruga drugom ciki i zaebava ga, ja ne zelim da zivim u takvom svetu odraslih i onda pocnes da imas depresivnu decu..

Ma salim se nista od ovoga nije tacno , deca lepo zive, das im za dzeparac , letovanje i zimovanje i onda su superiska...
Neverovatno je kako ljudi dobijaju želju da ga oponašaju.

kad bi opozicija imala predstavnike u svakom biračkom odboru i kad bi bili uređeni birački spiskovi ne bi moglo da se krade...
ako se krade preko falsifikovanih isprava onih koji nisu u zemlji onda to ne može bez saučestvovanja policije...
mislim da ipak nije do krađe na samim izborima onoliko koliko je do hipnotizerske propagande režima preko kontrolisanih medija....
kad bi imali sučeljavanja aktera političke scene na medijima umesto demonizovanja u odsustvu za čas bi se sve promenilo...

Birački spisak je važan zbog "izbornih turista". Pitanje "izbornih turista" se rešava prvo u MUP-u zatim u opštini.

Slažem se i u vezi članova i zamenika članova u proširenom sastavu, tzv "kontrolorima".

Mediji su problem i tu se slažem. Ali, najveći problem je prisustvo opozicije u opštinskim i gradskim IK i u RIK-u.

Najvažnije je da članovi OIK-a, GIK-a i RIK-a odlično poznaju izborno zakonodavstvo+sve, bukvalno sve o izborima, tu mislim i na muvanja koja se ne rade na biračkom mestu.
Ne mogu da idem u detalje.

1080x608_cmsv2_9e3b8e7e-0c9c-591f-ae0d-b9b397481b6d-8106994.jpg

Sa koliko se on državnika sreo u životu toliko bubašvaba nemate u zapuśtenim stranačkim prostorijama :D
Zamisli kako mu je. Biti na vlasti, a strahovati od gubitka iste tj. zbog drugih gubitaka koje gubitak vlasti povlaći sa sobom.
Nije to mala muka, to je agonija. Ostariš preko noći, gubiš razum o govoriš besmislene stvari, ne spavaš, ali zaista, a ne glumataš nespavanje u skupštini... Biti na vrhu, a napraviti sebi pakao od života...

Vama je krivo śto ne možete da se ugradjujete u provizije inaĉe vas bole k
To mislis na Djilasa ?
Mi necemo jednog dana u aps ili da izgubimo posao.
Ko se nije snasao pre Vucica ne pomazu mu ni kozne gace
.
Pitanje za sve upućene: Mogu li studenti da izvrše građansko hapšenje onih majmuna što kolima uleću u masu ljudi?
Dobro pitanje :ok:

Birački spisak je važan zbog "izbornih turista". Pitanje "izbornih turista" se rešava prvo u MUP-u zatim u opštini.

Slažem se i u vezi članova i zamenika članova u proširenom sastavu, tzv "kontrolorima".

Mediji su problem i tu se slažem. Ali, najveći problem je prisustvo opozicije u opštinskim i gradskim IK i u RIK-u.

Najvažnije je da članovi OIK-a, GIK-a i RIK-a odlično poznaju izborno zakonodavstvo+sve, bukvalno sve o izborima, tu mislim i na muvanja koja se ne rade na biračkom mestu.
Ne mogu da idem u detalje.
Svako biračko mesto šalje svojoj centrali koliko su glasova prebrojali.

Može da bude viśe potpisa a manje listića (bace pojedu sa jogurtom sad hvala Bogu Vučić dao parizer, 2 jajeta, palačinke.nije narod više gladan) ali nemože više listića a manje potpisa.

Tako da svaka stranka / koalicija ima precizan uvid u svoje stanje i bez RIK-a

Nevažeći listići se dodaju pobedničkoj opciji śto je po meni glupo.

1080x608_cmsv2_9e3b8e7e-0c9c-591f-ae0d-b9b397481b6d-8106994.jpg

Sa koliko se on državnika sreo u životu toliko bubašvaba nemate u zapuśtenim stranačkim prostorijama :D

Nije on jedini predsednik države. Ne počinje sve od njega.

Sa koliko se svetskih državnika srela dinastija Karađorđević pre II svetskog rata? Sa koliko se državnika sreo Tito?

Sa koliko su se svetskih državnika sreli Slobodan Milošević, Vojislav Koštunica, Boris Tadić?

Kada je svojevremeno postavljen spomenik Stefanu Nemanji, on je izjavio da Nemanjina ulica nije postojala pre njega?!

Ponavljam, ne počinje sve od njega.

Besmisleno je da oko toga mi diskutujemo ovde.. To treba da mu kažu savetnici, to treba on sam da shvati. Ne počinje sve od njega.

Nije on jedini predsednik države. Ne počinje sve od njega.

Sa koliko se svetskih državnika srela dinastija Karađorđević pre II svetskog rata? Sa koliko se državnika sreo Tito?

Sa koliko su se svetskih državnika sreli Slobodan Milošević, Vojislav Koštunica, Boris Tadić?

Kada je svojevremeno postavljen spomenik Stefanu Nemanji, on je izjavio da Nemanjina ulica nije postojala pre njega?!

Ponavljam, ne počinje sve od njega.

Besmisleno je da oko toga mi diskutujemo ovde.. To treba da mu kažu savetnici, to treba on sam da shvati. Ne počinje sve od njega.

Moj kralj i moja kraljica! :heart:

Cover-Tramp.jpg

169528_tramp-i-kralj-1000x0_orig.jpg

Back