Pitanje za pojedine muškarce?

Mislim da nije to tako česta pojava. To je mali procenat muškaraca koji tako svima redom šalju takve forke pa gde prođe. To su uglavnom prostiji i primitivniji primerci muškaraca koji na taj način traže iste takve žene. I to verovatno prolazi, ne verujem da bi to radili da ne prolazi.
Onda možda nisi bio u prilici da imaš naloge na ostalim društvenim mrežama, fb posebno pa onda insta itd. A i nisi žensko ;)

Onda možda nisi bio u prilici da imaš naloge na ostalim društvenim mrežama, fb posebno pa onda insta itd. A i nisi žensko ;)

Nemaju ljudi utisak masovnosti nekih pojava, naročito u muško-ženskim odnosima. Svi idu logikom, ja nisam taj, nemam oko sebe takve (bar da znam) i onda je logika "ma, preteeerujete".

A, što neko reče, ništa se ne priča tek tako.

To ti pričam, pored tebe će neka da uđe u suknji iznad kolena i sandalicama i to je ok.
Znas sta, ja bih najradije hodao u suknji. Jesi ti provalio brate haljine ove letnje zene sto nosaju. To bukvalno kao da si tanak carsafcic preko sebe ogrnuo. To duvka i hladi na sve strane. Milina, fresh. Freshhhh.

Ne, stvarno, ne saljem. Pa radije cu go da se skinem i odem na seks chat ili nesto sl, cirkam i ko mi se pridruzi, ali to kao penis sliku, nema saje.

Sprdam se, lagano. :D

Brate kakav shkot? Ja sam Napokon, Srbin i nosim suknju. Sta belo? Igra bela mecka? I dobijem batine i uhapse me naravno. I izadjem u informeru.

Sa nošenjem suknje u Srbiji proporcionalno moraš da treniraš borilačku veštinu. :D

Imali smo nekada na Forumu u profilima korisnika opciju Album, ne znam da li se neko seca, pa su tu korisnici kacili razne slike od cveca , životinja, svoje slike, svoje dece, jednom recju razno razne slike..ne mali broj muških korisnika su u svom albumu kacili slike svog vršnjaka..da smo malo pa malo brisali takve slike po prijavama, da smo na kraju tu opciju izbacili :)

Poslednja izmena:
tvoje je pravo da nosis suknju i da se presvlacis u zenksoj garderobi... woke drustvo se izborilo za prava z:dm:
Napokon se zeza..inace Škoti u svojoj muškoj nošnji nose suknju kilt ..ne jednom smo videli sliku jednog
od najpoželjnijih muškaraca 007 u suknji i dobro mu stoji, posebno što ispod kilta Škorti ne nose ništa :mrgreen:
1721220625199.jpeg

Back