- Poruka
- 123.155
pa kad iz cista mira posaljes ribi svog djokicuŠta je to za debil? Definiši malo bolje taj termin.
evo recimo ti sad posaljes ruki dokicu a da nije trazila
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad iz cista mira posaljes ribi svog djokicuŠta je to za debil? Definiši malo bolje taj termin.
pa kad iz cista mira posaljes ribi svog djokicu
pa kad iz cista mira posaljes ribi svog djokicu
tab broji samo
Mene iz supa vratili jer sam bio u onim sandalama ali pokrivenim samo proreze imaju i lone 3/4. Juli 2 sata posle podne.Pitanje za sve žene:
Zašto je vama ok da na posao/sastanak dolazite u minićima i suknjama, dok ja ne smem u bermudama ili šorcu?
Po čemu? Šta je problem ako se govori o ovoj raširenoj pojavi kod nekih muškaraca? Moguće da su na taj način uspeli kod nekih dama pa smatraju da sve dame tako prihvataju poznanstvo...
Ima i toga. Ona: waw awa sram te bilo, ja nisam takva, a ti u faoznu: mmm da, sledeca...Ne smatraju. Upravo je poenta da se dame kojima se to ne sviđa samouklone iz dalje komunikacije da se ne gubi vreme. Pa kome odgovara takav vid druženja, nastavlja dalje
Vidiš, ovde pišeš većinu stvari koje se kose sa nekim društvenim normama, niko ti ništa ne kaže, obrišu ti post sa brojanjem dickova, ti besniš ,zanimljivo
Јел, па чуј, или питај га. Не оцењуј напамет. Такви не да нису потаман, већ су кенсел култура
Једном је успео да све на теми убеди да сам социопата и да сам за рат, јер сам заступао став да кућа без оружја и отворена врата, јесу исто што и разоружана држава са отвореним друштвом. То је било болесна страст за мојим поништавањем.
Пази још тели и да ме банују, море мрш и Крстарицу и све дилеје цивилног друштва ...
Ovo se odnosilo na isključiv stav da ovom temom vređamo sve muškarce ali smo svi ,bar ovi realni, svesni da je ta pojava postala uobičajena kod većeg broja muškaraca. Kao što je i sve veći broj žena koje ničim izazvane šalju svoje takve fotke...Ne smatraju. Upravo je poenta da se dame kojima se to ne sviđa samouklone iz dalje komunikacije da se ne gubi vreme. Pa kome odgovara takav vid druženja, nastavlja dalje
Za nekoga je neko kreten kada otvara bezobrazne i glupe teme, tako da neko ima veći a neko manji prag torelancije za kretenizam.pa kad iz cista mira posaljes ribi svog djokicu
DomestosomSad cu sledecoj koja mi bude poslala bezobraznu sliku da joj napisem: fuj, bas si gadna. Jbte skloni to. Jel to ima virusa? sta si mi ovo poslala? Kako da ovo ocistim al skroz?
znaci tebi ne bi bio kreten onaj ko bi ti poslao svog djoku u inbox?Za nekoga je neko kreten kada otvara bezobrazne i glupe teme, tako da neko ima veći a neko manji prag torelancije za kretenizam.
ja samo ove saljem u inbox kad traze slikuЕ те слике са парама шаљи преко пп, да видиш како их то пали ...
Bio bi, ali bi bio i kreten i onaj koji iznova i iznova otvara glupe i bezobrazne teme a ta osoba sigurno za sebe ne misli da je kretenčina.znaci tebi ne bi bio kreten onaj ko bi ti poslao svog djoku u inbox?
Ovce su za šišanje, šta da ti kažem.ja samo ove saljem u inbox kad traze sliku
pali bolje od svakog djoke
pa ono jes.. ima par njih na forumu, ako vidis nekog javi da ga banujem.Bio bi, ali bi bio i kreten i onaj koji iznova i iznova otvara glupe i bezobrazne teme a ta osoba sigurno za sebe ne misli da je kretenčina.
Možeš odmah od sebe da počneš.pa ono jes.. ima par njih na forumu, ako vidis nekog javi da ga banujem.
Možeš odmah od sebe da počneš.
Sada ćeš biti optužen kako sve žene karakterišeš kao sponzoruše @Mystic+ gde si sada da se zauzmeš za prava poštenih domaćicaja samo ove saljem u inbox kad traze sliku
Da li kada znaš da se žena pali ma tebe zbog para i budeš sa njom i ppaćaš joj račune misliš da ti njih iskorištavaš ili one tebe?ja samo ove saljem u inbox kad traze sliku
Šta si se ti uzhebao ..kao da si slao takve slike ženama, pa ti frkaSad cu sledecoj koja mi bude poslala bezobraznu sliku da joj napisem: fuj, bas si gadna. Jbte skloni to. Jel to ima virusa? sta si mi ovo poslala? Kako da ovo ocistim al skroz?
Ovo se odnosilo na isključiv stav da ovom temom vređamo sve muškarce ali smo svi ,bar ovi realni, svesni da je ta pojava postala uobičajena kod većeg broja muškaraca. Kao što je i sve veći broj žena koje ničim izazvane šalju svoje takve fotke...
Kada se generalizuje i pljuje po ženama to je ok... .ali kada se dirne u njih i njihovu muškost onda je to grom i pakaoSada ćeš biti optužen kako sve žene karakterišeš kao sponzoruše @Mystic+ gde si sada da se zauzmeš za prava poštenih domaćica