Pitanje za pojedine muškarce?

a tebi su usta uvek puna moderatora..ako se to zaista desilo zasto nisi prijavio uznemiravanje
Zato što se bavim prijavama samo ako mi neko opsuje kćerku. Sve može, ali iako je ovo samo virtuelni svet, na pominjanje mog deteta kad nestane argumenata sledi "A jel' tvoja kćerka glupa kao ja ili će tek biti glupača?"
I takve stvari.

Jedva sam se izborio na temi "Feminizam nije ružna reč" da se obrišu postovi gde je pominjana moja kćerka, ja sam predlagao trajni ban za pominjanje deteta nečijeg a taj predlog nije čak ni razmotren.

"Što nisi prijavio", jesam, ali "lokalnom", tu si u pravu, trebalo je da prijavim supermodu.

P.S. I od onda ste doveli normalne i ok moderatore - sad ćeš da kažeš da nije moje da komentarišem moderaciju, ali koliko god ja delovao možda i bezobrazno, seti se da sam svađe imao samo sa onim moderatorkama koje to nisu ni trebale da budu. Učinio sam vam uslugu. Od kada ste smenili one sa kojima sam imao problema, realno je ovaj forum vratio prvobitnu namenu.

Bar ti znaš ko odgovara na takve poruke i prati porukaša po netu....mada možda stvarno ti ne znaš?
Zato što se gospodje žene primaju na te slike iz radoznalosti i zagorelosti, a naročito jer su udate, pa je nevažno s kim se kresne u budžaku ili na haubi...

Ne znam zato pitam vas..za mene je to pinkeraj i neozbiljno i takav u startu ne dolazi u obzir
Ma pusti sad to, ne budi alisa u zemlji cuda, dakle pitala si me da ti odgovorim iz muske perspektive, zato tebe pitam da ti meni odgovoris iz zenske, zasto bi poslala nekome sliku vadzajne- goule u inboks? Mozda ti to i pomogne u odgovoru.

Zato što se bavim prijavama samo ako mi neko opsuje kćerku. Sve može, ali iako je ovo samo virtuelni svet, na pominjanje mog deteta kad nestane argumenata sledi "A jel' tvoja kćerka glupa kao ja ili će tek biti glupača?"
I takve stvari.

Jedva sam se izborio na temi "Feminizam nije ružna reč" da se obrišu postovi gde je pominjana moja kćerka, ja sam predlagao trajni ban za pominjanje deteta nečijeg a taj predlog nije čak ni razmotren.

"Što nisi prijavio", jesam, ali "lokalnom", tu si u pravu, trebalo je da prijavim supermodu.

P.S. I od onda ste doveli normalne i ok moderatore - sad ćeš da kažeš da nije moje da komentarišem moderaciju, ali koliko god ja delovao možda i bezobrazno, seti se da sam svađe imao samo sa onim moderatorkama koje to nisu ni trebale da budu. Učinio sam vam uslugu. Od kada ste smenili one sa kojima sam imao problema, realno je ovaj forum vratio prvobitnu namenu.
Ok necu da ti brišem ovaj post ali završili smo sa komentarisanjem moderacije i šta je bilo

Ako je dragi na radu preko daleko, jel čudno ako mu zena posalje s vremena na vreme neku hot fotku guze vadzajne i on noj kite .... Ili se ovo odnosi samo na net poznanstvo u početku...
Pa i tad bolje da joj posalje snimak sebe kako svrsava na nju ili nesto tako. Ono kao kita krupan plan 4k uz sve "Jel ti nedostajem"...mislim ok, sto da ne.

Back