Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 82.723
nznm cemu slanje *****
i ko se na to lozi
i cemu to sve
i ko se na to lozi
i cemu to sve
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su se supermoderatorke raspisale kada je racku u pitanju. Bice da je nedostatak u pitanju.
Zaboga Gane, zene bro. One vole i nabrekli tuki jbga.nznm cemu slanje *****
i ko se na to lozi
i cemu to sve
Da li mislite da je vaš polni organ najbolji deo vas i da je to jedino što zanima žene ?
Ovo zvuči gejtebi su usta uvek puna moderatora
Немаш моје радове у колекцији?Skupljam sličice za album, će se menjamo?
aj,sad i ti ..zna se na sta sam mislilaOvo zvuči gej
Naravno, šalimo se maloaj,sad i ti ..zna se na sta sam mislila
Curci u inbokstA sta bi tema?
Poznato mi je ovo izrazavanje...Curci u inbokst
Zar to nije sasvim jasno? Zato što pojedine žene koriste one koji im šalju slike.pišete o svemu i svacemu a niko da objasni ..zašto to pojedini muškarci rade
Ne mora da dodje lik koji to radi..možete i vi da kažete vaše mišljenje iz muškog ugla gledanja i to je poenta temeNina brate umetnula si kroz temu da to muskarci zapravo rade. Pa si posle ispravila u naslovu sa "pojedini"
Jel stvarno mislis da ce lik koji salje tukija okolo zenama u pp doci ovde i poceti da ti se otvara:
"Uciteljice... E ovako...ja to radim, jer me prosto obuzme neki neizdrz i kompleks ispliva iz mene i projektujem ga na nju. A uz sve to napaljen sam ko stuka da me mrzi da se upoznajem s njom, vec bih da predjemo odmah na posao. Naravno da nije realno, ali me nekako sadisticki pali da je zamislim tako inhibiranu raskolacenih ociju kako se krsti. "
Mi to ovde zapravo cupamo temu.
Sto bi ti poslala sliku gole ****** nekome?Ne mora da dodje lik koji to radi..možete i vi da kažete vaše mišljenje iz muškog ugla gledanja i to je poenta teme
Zašto to pojedini muškarci rade i šta misle da ce sa tim postici , zar nemaju druge kvalitete koje bi istakli osim vršnjaka
U kom smislu ih koriste ?Zar to nije sasvim jasno? Zato što pojedine žene koriste one koji im šalju slike.
sada sam ja tema ? inace odgovor je ..nikad u životu niti bih slalaSto bi ti poslala sliku gole ****** nekome?
P iz zenske perspektive mi kazhiu.nikad u životu niti bih slala
Mislim da prave hot dog, ali nemoj me držati za reč....možda karadjordjevu zamotaju oko...U kom smislu ih koriste ?
Ne znam zato pitam vas..za mene je to pinkeraj i neozbiljno i takav u startu ne dolazi u obzirP iz zenske perspektive mi kazhiu.
Zanimljiva poenta - Mudro!Koliki je odnos debila koji dele qurceve na netu i glupaca koje slikaju i dele pizdu najbolje je anketirati na OnlyFans; bar 1:10
Kapetan kaže da sam bošnjakinjaPoznato mi je ovo izrazavanje...