Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Ima ih dosta...mnogi krijuMa koji ce muskarac da trpi zlostavljanje
Šta je zlostavljanje muskaraca od strane žena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih dosta...mnogi krijuMa koji ce muskarac da trpi zlostavljanje
Šta je zlostavljanje muskaraca od strane žena
Šta je za tebe zlostavljanje muškarca ? To sam pitalaIma ih dosta...mnogi kriju
Opšutna tema...oni koji se osecaju zkostavljano,oni to veoma dobri znaju...a i one koje zlostavljaju,to znaju,pa pitaj njih...one koje u razgovorima sa fanilojom i prijateljicama počinju rečenica "Ma ja onog mog...."Šta je za tebe zlostavljanje muškarca ? To sam pitala
Opet ko kiša oko Kragujevca..Opšutna tema...oni koji se osecaju zkostavljano,oni to veoma dobri znaju...a i one koje zlostavljaju,to znaju,pa pitaj njih...one koje u razgovorima sa fanilojom i prijateljicama počinju rečenica "Ma ja onog mog...."
Кад му жена објасни, где се ставља прљав веш или шта је даска у купатилу.Opet ko kiša oko Kragujevca..
Ponovicu pitanje
Šta je za tebe zlostavljanje muškarca ?
Kada budem izdao knjigu,jer je vrlo opširna tema i.opis,dobićeš besplatan primerak...By the way,osvrni se oko sebeOpet ko kiša oko Kragujevca..
Ponovicu pitanje
Šta je za tebe zlostavljanje muškarca ?
Ne,to je u domenu vaspitno-popravnog zvocanjaКад му жена објасни, где се ставља прљав веш или шта је даска у купатилу.
?To spada u najteže oblike zlostavljanja i gaženju slobode i prava na opuštanje i relaksacijuDa li u zlostavljanje spada i zabrana seksa sa drugim ženama?
Editovah. Moliću ispravi izraz. Hvala.To spada u najteže oblike zlostavljanja i gaženju slobode i prava na opuštanje i relaksaciju
svako ko kaze da se ponekad verbalno ne potkaci sa zenom i po pravilu ne izvuce deblji kraj, taj laze.Da li vas (AKO SMETE DA KAŽETE ISKRENO!?) zlostavljaju vaše supruge ili da li poznajete iz bliskog okruženja nekog koga supruga zlostavlja verbalno,pa i fizički?
Zaista divan diplomatski odgovorsvako ko kaze da se ponekad verbalno ne potkaci sa zenom i po pravilu ne izvuce deblji kraj, taj laze.
Potpuno te razumem...Imam slično iskustvoNikad sebi nisam dozvolio mada imam jedno iskustvo sa jednom sto je bila bas psiho,nije mi bila supruga al dve god se mučio da je se otarasim.Mnogo je zeznuto kad daješ šanse nadajući se da se osoba moze promeniti a veruj da bez adekvatne i redovne terapije to je nemoguće.
Zalosno jeste jer si svestan da ta osoba je najmanje kriva zbog trauma koje su posledice oboljevaja ..
Tako da tu nema Bož Pomozi samo pedala.