Pitanje za opoziciju

Pesadinac

Aktivan član
Poruka
1.442
Opozicija smarta da bi AV morao dati ostavku jer je kako oni kažu narod izašao na ulice širom Srbije i iskazao svoje nezadovoljstvo.
Moje pitanje iz dva dela je sledeće.

1. Da li se time zalažu da se ukinu izbori?

2. Ako AV da ostavku i opozicija postane vlast pa onda za godinu dve naprednjaci izvedu svoje simpatizere na ulicu tj opet narod pokaže nezadovoljstvo, hoce li onda žuti and co takodje dati ostavke?

Opozicija smarta da bi AV morao dati ostavku jer je kako oni kažu narod izašao na ulice širom Srbije i iskazao svoje nezadovoljstvo.

2. Ako AV da ostavku i opozicija postane vlast pa onda za godinu dve naprednjaci izvedu svoje simpatizere na ulicu tj opet narod pokaže nezadovoljstvo, hoce li onda žuti and co takodje dati ostavke?
A imaš li ti neko saznanje kakav je stav opozicije o izborima koje organizuje av?

Ne pričaj gluposti, gotovo niko ne traži od Vučića da podnese ostavku.

Ne treba da podnese ostavku. Na kraju krajeva,to ni ne postoji kao institucija. Ukoliko bi skratio mandat kao i Boris Tadić svojevremeno,samo bi još jednom dokazao da gotovo ni po čemu nije ništa bolji od bivše vlasti.

Ne pričaj gluposti, gotovo niko ne traži od Vučića da podnese ostavku.

Ne treba da podnese ostavku. Na kraju krajeva,to ni ne postoji kao institucija. Ukoliko bi skratio mandat kao i Boris Tadić svojevremeno,samo bi još jednom dokazao da gotovo ni po čemu nije ništa bolji od bivše vlasti.

Gosti N1: Pritisak ne sme da stane, Vučić trebalo da podnese ostavku još kada je lagao o nadstrešnici​

"Vlast je sve vreme testirala koliko će građani trpeti i samo pod pritiskom je popuštala, što šalje jasnu poruku svima nama da taj pritisak ne sme da stane i da mora da raste. Nažalost, ovaj režim funkcioniše jedino pod pritiskom", poručio je profesor Pravnog fakulteta Miodrag Jovanović. Scenarista i univerzitetski profesor Nebojša Romčević kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić trebalo da podnese ostavku već "prvog dana kada je usledila prva laž da nadstrešnica u Novom Sadu nije bila rekonstruisana", dodajući da je Vučić verovao da će "takva ogromna laž moći da mu prođe".

https://n1info.rs/vesti/gosti-n1-pr...ese-ostavku-jos-kada-je-lagao-o-nadstresnici/

"Vlast je sve vreme testirala koliko će građani trpeti i samo pod pritiskom je popuštala, što šalje jasnu poruku svima nama da taj pritisak ne sme da stane i da mora da raste. Nažalost, ovaj režim funkcioniše jedino pod pritiskom", poručio je profesor Pravnog fakulteta Miodrag Jovanović. Scenarista i univerzitetski profesor Nebojša Romčević kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić trebalo da podnese ostavku već "prvog dana kada je usledila prva laž da nadstrešnica u Novom Sadu nije bila rekonstruisana", dodajući da je Vučić verovao da će "takva ogromna laž moći da mu prođe".

https://n1info.rs/vesti/gosti-n1-pr...ese-ostavku-jos-kada-je-lagao-o-nadstresnici/

Sve je lepo kazao. :tick:

Mozes i gluplje.

Sad glumimo amneziju, kao niko ne traži njegovu ostavku a traže je sve živi. Bezbroj tekstova u medijima opozicije, izjave političara opozicije, na Krstarici ne samo ostavka nego i hapšenje ili beg u Rusiju da pravi društvo Asadu, horski se peva da je gotov...

A glavni je argument da je narod na ulicama, da je Srbija ustala, da je narod rekao svoje. Samim tim su moja pitanje sasvim logična.

A istina je takva koji svi mi znamo. Da opozicija dodje na vlast a posle nekog vremena pristalice naprednjaka izadju na ulice, opozicija nikad ne bi odstupila jer to onda ne bi bio narod no krezava marva, botovi, sendvičari, poražena stoka i tako to.

Drugim rečima jedno hebeno licemerje , dupli standardi, traže od drugih ono što sami nikad ne bi uradili. Sve jasno a i jadno.

Када је није поднео после афере са Цвијаном, сада је касно за моралисање.
Само за тај случај прикривања и "нико није крив" би требао да сноси одговорност, до надстрешнице, преко других афера не би ни стигли.
То је што се тиче амнезије.

Друго, о каквој подршци напредњака причамо након годину дана без информера, ртс-а, курира, пинка...

Када је није поднео после афере са Цвијаном, сада је касно за моралисање.
Само за тај случај прикривања и "нико није крив" би требао да сноси одговорност, до надстрешнице, преко других афера не би ни стигли.
То је што се тиче амнезије.

Друго, о каквој подршци напредњака причамо након годину дана без информера, ртс-а, курира, пинка...
Afera sa Cvijanom? Zahtevaš i hapšenje počinioca samoubistva?

Recimo da niti jedan od učesnika u aferi Srndać nije izvršio samoubistvo pa su svi dostupni za razjašnjavanje situacije. A nije da ne treba proveriti onog autonomaša Pajtića, šta misliš?

U politici se pozivanjem na sopstvene tvrdnje dokazuje baš sve što poželiš, poznato mnogo pre SNS i ProGlasa.
3AD009CD-01B1-40D9-B83B-A69BD0541BCB.jpeg
7308EC48-880D-4C92-AAE2-EDD61C3A21B1.jpeg

Sad glumimo amneziju, kao niko ne traži njegovu ostavku a traže je sve živi. Bezbroj tekstova u medijima opozicije, izjave političara opozicije, na Krstarici ne samo ostavka nego i hapšenje ili beg u Rusiju da pravi društvo Asadu, horski se peva da je gotov...

A glavni je argument da je narod na ulicama, da je Srbija ustala, da je narod rekao svoje. Samim tim su moja pitanje sasvim logična.

A istina je takva koji svi mi znamo. Da opozicija dodje na vlast a posle nekog vremena pristalice naprednjaka izadju na ulice, opozicija nikad ne bi odstupila jer to onda ne bi bio narod no krezava marva, botovi, sendvičari, poražena stoka i tako to.

Drugim rečima jedno hebeno licemerje , dupli standardi, traže od drugih ono što sami nikad ne bi uradili. Sve jasno a i jadno.

Ko tačno traži Vučićević ostavku? Studenti? SPC? SANU? Matica srpska? Advokati?

Postavi spisak stranaka ili pokreta koji su podneli takav zahtev.

Jesi li ti uveren da je Cvijan izvršio samoubistvo?

Ništa ti tu nije neobično ili nejasno?
Isto kao i Topčider: Okamova oštrica kaže da ne treba ubacivati nove hipoteze ukoliko je nešto moguće objasniti bez dodatnog usliznjavanja - te hipoteze obično vode u nove i nove, pa se dođe do pravih narativa, tj tradicija o nečemu.

Da bi se opravdalo krajnje nepolularno izručenje Mladića Haškoj inkviziciji bilo je nepoželjno da slučaj ne bude pristo ubistvo i samoubistvo iz iste puške, moralo je da se javi treće lice, a ali ne bilo ko, to je morao da bude neko iz Maldićevog obezbeđenja, pa onda i izvesna hipoteza da su eto videli nekog kog eto nisu smeli.

Roditelji vojnika iz čije puške je pucano su bili vidno više angažovani oko slučaja nego roditelji žrtve, šta misliš zbog čega?

Možda je i to trebalo poslati na veštačenje BND-u, tj nemačkoj obaveštajnoj službi kao nezainteresovanoj strani?

Teorije zavere su jako korisna stvar, zar ne? Ubediš čak i sebe.

A imaš li ti neko saznanje kakav je stav opozicije o izborima koje organizuje av?
Kažu da im obično fale glasovi
i kažu da postoji populacija od 100K njih koji šetaju glasove ko Luda Mara

Tako recimo Djilas tvrdio da "nedostaje 100K glasova" na koje je računao a nije pitao kolegu doživotnog opozicionara Miloša Francuza odakle njemu iznenadnih 100K?

Grupa gradjana "Luda Mara" glasa po sistemu čija im se izjava najlepše dopala u 24h do izborne tišine.

Jel dovoljno ovo ili još malo da elaboriram?

images

Ko tačno traži Vučićević ostavku? Studenti? SPC? SANU? Matica srpska? Advokati?

Postavi spisak stranaka ili pokreta koji su podneli takav zahtev.
Nzm, više verujem Piculinim procenama nego raznim naracijama,, makar i da je sa druge strane ovaj histerični narcisoid, a Piculin stav može i da implicira da u bi sadasnjem trenutku to bilo čak i kontraproduktivno jer kao da ishod izbora u ovom momentu ponovo ne bi bio zadovoljavajući.

Sumnjam u sve, evo zbog ovog, a u takvu situaciju se dođe upravo osloncem na dotičnog.
96E5DCDF-110E-44D7-B9CA-AFD6F290B184.jpeg

vi komunisti se odate po forumima sa tim prekim sudovima

u demokratiji postoji i nanogica znate
on pominje 1945, cvijana naziva samoubicom

a aljek vas vide sad svi da je opasan po bezbednost u saobracaju, prvo trazi da se gaze studenti, sad ne znam sta izigrava, tera vozaca sa busnom gumom da vozi 160km/h, a ogranicenje 80. LUD! trazi doljevac2.0

zamisli samo da se nasao neki biciklista, ili traktorista, to je magistralni, nije autoput, moguce je ... samo bi ga ... aljek je zlo, NESRECA!

Nzm, više verujem Piculinim procenama nego raznim naracijama,, makar i da je sa druge strane ovaj histerični narcisoid, a Piculin stav može i da implicira da u bi sadasnjem trenutku to bilo čak i kontraproduktivno jer kao da ishod izbora u ovom momentu ponovo ne bi bio zadovoljavajući.

Sumnjam u sve, evo zbog ovog, a u takvu situaciju se dođe upravo osloncem na dotičnog.
Pogledajte prilog 1682803

Je li mogu ja tebe nešto da pitam, a da se ne naljutiš ili me ismevaš i prosto iskuliraš (pošto si već dosta puta puta izbegao da mi išta odgovoriš)? I da mi pružiš iskren, dobronameran odgovor?

Nista nisi razumeo i prestanite sa SNS botovskim glupim provokacijama. Niko ne trazi Vucicevu ostavku.
Studentni i opstenarodni protesti se ne odnose na opoziciju nego funkcionisanje institucija sistema.
:D

Back