Питање за мушкарце

Berni tema ti je malo gej..
Ма није геј него гледам данас неке дебате са фемињарама на јутјубу и наравно, ту их оправдано оптужују за сексуално деловање за зараду итд...

Е сад, да ја и ти имамо пицу, би ли и ми тако? Ја ипак мислим да би

Ма није геј него гледам данас неке дебате са фемињарама на јутјубу и наравно, ту их оправдано оптужују за сексуално деловање за зараду итд...

Pichka je jak argument, muskraci kao muskarci se ne postuju.

Ako budes gledao debate sa feministkinjama bices kao neki muski sa ovog foruma, mislim jeste to nekad nezarazno , ali treba se cuvati overdosea....

Vidis da su te ubacile u utilitarizam, tj materijalizam do daske...

Hajdemo ovako , zamisli da ti neko trazi stalno usluge....da te cima...
Da li ces se ti razviti ista osoba kao da takav ne postoji?

Nek to bude otac, majka....
Stalno cimanje , stalno podredjivanje sigurno ostavlja trag na tvoju psihu....sigurno...

E jel mislis da je prostitucija laksa ako se odradi 5 puta pa pauza godinu dana....kao sto rade studentkinje u BG?

Jeste , ovaj deo sa cimanjem, a ostaje onaj deo da li je prostitucija ponizavajuca za zaposlenu ili nije...
Tu mi neka prica o talentu i trudu i lepoti kao prirodnom talentu ne daje uverenje da ce u normalnom drustvu zasluga da dobro prodje takvo tumacenje..
E a vidis u Srbiji odlicno prolazi jer je kod nas vrh , da sto manje radis a sto vise dobijes para...
E onda je prostitucija vrlo visoko po pameti i cenjenosti...

I sutra ce da ti trlja nos....ti si bre propao , ja se lepo provodila i zaradila na tik toku 5k evra za 1h....ona moja tema sto ne znam kako da ja zaradim na tik toku iste pare, a brze kuckam..

Odgovor na tvoje pitanje, ja sam mogao da smaknem sa gomile gomilu para i da niko nikad ne otkrije, jer nije vodjen saldo....da ne pisem konkretno....
To znaci mnogo vise od milion evra....
A nisam...svi kazu , ali ne bas svi, vecina, kazu ako si siguran da te ne mogu otkriti , a jesam siguran sam , onda si trebao......To je ono sto je srpsko postenje....uradi nesto ako se ne zameras nikom a nema veze da li je postenje ili nije....vise se gleda zameranje i socijalni odnosi , da li prolazi , nego da li je to ovaj ili onaj karakterni gest...

Totalno su socijalno usmereni.....

Zene osudjuju prostituciju u nekom trenutku , a ovako ne, danas ne, jer im je novac najbitniji...
Muski takodje osudjuju prostituciju , vise nego zene, tako da su svi muski sa cicekima i picekima , imao bi stigmu ....

A kako je krenulo , ispasce da ces morati da krades da bi bio postovan....
Jeste da su mene vec savetovali da ukradem da mi ne bi dali otkaz na poslu, kao da bi imali vise poverenja u mene....tek da pojasnim kako su svi harmonicno povezani u vlasti....mora da odradis inicijaciju...

Back