bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.480
Да имате женско тело, с"сић, п*чић и гузу, да ли би сте користили адуте?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ма није геј него гледам данас неке дебате са фемињарама на јутјубу и наравно, ту их оправдано оптужују за сексуално деловање за зараду итд...Berni tema ti je malo gej..
Pichka je jak argument, muskraci kao muskarci se ne postuju.Ма није геј него гледам данас неке дебате са фемињарама на јутјубу и наравно, ту их оправдано оптужују за сексуално деловање за зараду итд...
Е сад, да ја и ти имамо пицу, би ли и ми тако? Ја ипак мислим да би
Ako budes gledao debate sa feministkinjama bices kao neki muski sa ovog foruma, mislim jeste to nekad nezarazno , ali treba se cuvati overdosea....Ма није геј него гледам данас неке дебате са фемињарама на јутјубу и наравно, ту их оправдано оптужују за сексуално деловање за зараду итд...
Е сад, да ја и ти имамо пицу, би ли и ми тако? Ја ипак мислим да би
I sad bi mogao da zabavljas usamljene bogate udovice, a ipak to ne radis zar ne?Онлифенс, завођење, набијање "body counta"...
Ја мислим да би
Najoriginalnija poruka ikada.Na moju veliku žalost, ja sam lezbejka u telu muškarca.
Meni je drago da imam vas, verne pratioce. Mogu da ti sredim za čika Sizin autogram.Najoriginalnija poruka ikada
Слажем сеI sad bi mogao da zabavljas usamljene bogate udovice, a ipak to ne radis zar ne?
Pitanje je karaktera, a ne pola.
Слажем се.Ako budes gledao debate sa feministkinjama bices kao neki muski sa ovog foruma, mislim jeste to nekad nezarazno , ali treba se cuvati overdosea....
Vidis da su te ubacile u utilitarizam, tj materijalizam do daske...
Ма нисам био одсутан само сам радије слао приватне поруке него јавнеSta si ti radio dok si bio odsutan?![]()
Brate @bernardo deluje mi da si mnogo utonuo u internet "kulturu". Izađi malo napolje.![]()
prosto, kliknes na vrata.Ima zivota van Interneta.
Stvarno? Daj link!