Kazanova
Ističe se
- Poruka
- 2.134
hanibal77:pa i ceca se bavi fudbalom!
sta ces sad beti?
PA daaa, ona sama ceo svoj tim trenira u svlacionicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:pa i ceca se bavi fudbalom!
sta ces sad beti?
hanibal77:hihihihi ona je zena patriota ne moze da dozvoli da srbi pate bez one stvari!
ako neko posle kaze da zene nemaju veze sa fudbalom razbicu mu glavuKazanova:hanibal77:hihihihi ona je zena patriota ne moze da dozvoli da srbi pate bez one stvari!
A je l' si videla kako Obilicevci igraju? Nekada kada je vazna utakmica Ceca primeni drugu taktiku, obeca im "posle"... oni da se pokidaju kroz celu utakmicu... Arkan je primenjivao rigorozniju taktiku koja nije bas uspevala - oduzimao je mobilne telefone svojim igracima. Ova Ceccina je delotvornija.
Mina87:Koja vam je najlepsa devojka na svetu mislim od ovih malo poznatijih?
Ona jeste lijepa, ali, nista posebno....FiUme:Shania Twain![]()
I njoj bi, takođe, trebalo jako malo reči da me nagovori na neke stvari.FiUme:Shania Twain![]()
Milojko Vasic:I njoj bi, takođe, trebalo jako malo reči da me nagovori na neke stvari.FiUme:Shania Twain![]()
Ma, mogla bi da me poseduje na neodređen vreme, samo da 'oće.mammy:Milojko Vasic:I njoj bi, takođe, trebalo jako malo reči da me nagovori na neke stvari.FiUme:Shania Twain![]()
Ili bi te ona mogla na sve stvari nagovoriti, Milojko? :wink: