M
Mina87
Gost
Koja vam je najlepsa devojka na svetu mislim od ovih malo poznatijih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chokolado ti si moj idol... Bas sam cekao ko ce to da napise da ne bih ja odma pisao da je Angelin najlepsa, pa posle da pricaju kako sam opsednut njomchokolada:Ma Angelina breeeeeeeeee
Ma nije lepa, nego naaaaaaaaaajlepsaPOP Mare:Chokolado ti si moj idol... Bas sam cekao ko ce to da napise da ne bih ja odma pisao da je Angelin najlepsa, pa posle da pricaju kako sam opsednut njomDakle ANGELINA Jolie(lepa)
Ali to su prirodne sta da radi priroda je cudo...Lexa:Dobro, Čokolado, ali ako joj odsečeš glavu (na koju je montirala zaista neproporcionalne i prevelike usne) šta joj ostaje...
Telo joj je katastrofa, bez preterivanja.
Isto kao i naša Ceca, jedino što je na njoj lepo je lice, i mislila bih da je to dovoljno, da nije takav paćenik kome su potrebne onolike grudi...
Ona nije operisala usne!Lexa:Dobro, Čokolado, ali ako joj odsečeš glavu (na koju je montirala zaista neproporcionalne i prevelike usne) šta joj ostaje...
Telo joj je katastrofa, bez preterivanja.
Isto kao i naša Ceca, jedino što je na njoj lepo je lice, i mislila bih da je to dovoljno, da nije takav paćenik kome su potrebne onolike grudi...
Bi bogami i to vise puta!bundeva:el bi je ti ebo, druze chokolado![]()
![]()
I tata bi sine...chokolada:Bi bogami i to vise puta!bundeva:el bi je ti ebo, druze chokolado![]()
![]()
![]()
Bi li ti?![]()
chokolada:Ona nije operisala usne!![]()
A meni se svidja njeno telo.
Obratite pažnju na ove dve izjave...POP Mare:Ali to su prirodne sta da radi priroda je cudo...
Hmmm nisam mislila da je "branim" zato sto je meni draga. Htela sam samo da odgovorim na tvoj komentar, kojim si tvrdila da su joj usne vestacke. :?Lexa:Obratite pažnju na ove dve izjave...
Kao, ova je lepa i odma' se nije operisala :?
Brate, sad si baš lupio ! Ti jedini ! Ha !Kad_LupimLupim:... a ja mislio jedini se lozim na nju!