Pitanje za Muhamedance...

MaranAta

Ističe se
Poruka
2.303
Пошто нам је познато да Мухамед обећава за оне који доспеју у "рај" - сексуалне оргије са девицама, шта исти обећава женама ?

Како куран описује стање жена у том "рају" ?
Јесу ли оне те девице са којима ће мушкарци да оргијају ?
И шта бива после кад их изоргијају, па не буду више девице ?
Јел то крај њихових оргија ?

Да ли им следује можда ово: "Bio mi je pokazan pakao, i vecinu onih koji su tamo su bile zene." (1:28 ) (1:301) (2:161) (7:124) ?!?

Или ипак нешто друго ?

Хвала унапред на одговору. :roll:

ПС: Рефери за оргије са девицама у рају су: 78:31; 37:40-48; 44:51-55; 52:17-20; 55:56-57; 55:57-58; 56:7-40; 55:70-77

Neki zaista nemogu da razume ono sto procitaju!!!!U Kuranu ima jasnih ajeta i onih koji to nisu!!!!!Znaci dvosmislenih!!!Kao prvo u kuranu se uopste ne spominje "orgijanje" ili ti neznas sta ta rijec znaci ili si stvarno........pa nemozes da drugacije skontas!!!!Ili nisi citao vjerodostojan prevod Kurana!!

bosanacXXL:
Ili nisi citao vjerodostojan prevod Kurana

Опла !!! Није ли један од мухамеданских митова и то како је куран "неизмењен", "један", итд... док Библија има да им се не зна броја... хехе... ово морам сачувати у својој архиви... :lol:

Него, опет мени нико не одговори. Изгледа да од овде присутних мухамеданаца, заправо нико нема благе везе шта о томе проповеда та секта. :roll:

Za tvoju inforamaciju svi Kur`ani koji su na arapskom jeziku su isti i ne smije drugacije biti(jer je Kur`an napisan arapskim jezikom,svaki zarez je na svom mestu) i to nije mit nego istina. Prevodi se malo razlikuju ali sustina je ista. Koji prevod Kur`ana ti citas MaranAto??????

А нећемо сад скретати са теме... О овоме миту међу мухамеданцима ћу ја сад да отворим нову тему.

А овде очекујем одговор на питање о женама... 8)

sara81:
Za tvoju inforamaciju svi Kur`ani koji su na arapskom jeziku su isti i ne smije drugacije biti(jer je Kur`an napisan arapskim jezikom,svaki zarez je na svom mestu) i to nije mit nego istina. Prevodi se malo razlikuju ali sustina je ista. Koji prevod Kur`ana ti citas MaranAto??????
Tacno, a ono sto sam ja rekao odnosi se na prevode jer postoje ljudi koji su pokusali da iskrive ono sto se u Kur`anu nalazi..

Хвала на комплименту... него... то није одговор. Опиши мало тај "рај за жене", јер имамо опис "раја за мушкарце" - оргијање са девицама. Дакле ? 8)

MaranAta:
Хвала на комплименту... него... то није одговор. Опиши мало тај "рај за жене", јер имамо опис "раја за мушкарце" - оргијање са девицама. Дакле ? 8)

kupi Plejboj pa neces imati toliku potrebu da slusas o raju sa devicama.
pa onda da iz grize savesti sto te sve to jako prima, ospes paljbu po celom Islamu.

Back