Pitanje za milion?

2zdpw89.jpg

hvql3b.jpg

Da bih odgovorila na pitanje,imam nekoliko podpitanja...
1.Milion cega???
2.Koliko dama ima godina???
3.Zasto ga je stavila izmedju nogu???
Moram da primetim da je vrlo udubljena u to sto radi...plus vrlo...kako da kazem...obnazena...tako da se bojim da nije slucajno ukljucila neki nepreklidan sajt...:rumenko:

zeljena;bt88793:
1.Milion cega???
Moram da primetim da je vrlo udubljena u to sto radi...plus vrlo...kako da kazem...obnazena...tako da se bojim da nije slucajno ukljucila neki nepreklidan sajt...:rumenko:

Slazem se sa pitanjima...
Cega milion :eek: :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

zeljena;bt88793:
1.Milion cega???

ona nije obnažena nego razgaćena :rtfm:
da je udubljena jeste jer se trudi da pročita tekst koji joj je daleko......
da je neki neprikladan sajt........mislim da bi imala drugi izraz lica :zcepanje:

zeljena;bt88793:
1.Milion cega???

Da krenemo od ovog zasto ga je stavila izmedju nogu

vako, prvo nisam mogla da ukapiram sta dama radi, a zatim sam odgonetnula
dama je mudrac i oce da bude u vezi sa mudracima :lol:
evo kako sam dosla do zakljucka, pomogo mi je veliki Diogen

Atinjani, znate li šta je nesreća za čoveka? Nesreća, to je nositi teret nepotrebnih stvari: imanje, uglađenost, umerenost, nauku, jer su to najveći neprijatelji čovekovi. Najvećma treba prezreti bogatstvo, a zatim lepotu, gospodsko poreklo, i slavu. Religiju i sve zakone izmislili su političari, stvarajući državu samo za svoju korist. Najveća zloupotreba, koju treba iskoristiti, to su brak i imanje. U prirodi sve je zajedničko: imanje, žene i deca. Bogovi raspolažu svim, a mudrac je prijatelj bogova; i zato mudracima sve pripada. - Diogen

petrana;bt88807:
vako, prvo nisam mogla da ukapiram sta dama radi, a zatim sam odgonetnula
dama je mudrac i oce da bude u vezi sa mudracima :lol:
evo kako sam dosla do zakljucka, pomogo mi je veliki Diogen

Atinjani, znate li šta je nesreća za čoveka? Nesreća, to je nositi teret nepotrebnih stvari: imanje, uglađenost, umerenost, nauku, jer su to najveći neprijatelji čovekovi. Najvećma treba prezreti bogatstvo, a zatim lepotu, gospodsko poreklo, i slavu. Religiju i sve zakone izmislili su političari, stvarajući državu samo za svoju korist. Najveća zloupotreba, koju treba iskoristiti, to su brak i imanje. U prirodi sve je zajedničko: imanje, žene i deca. Bogovi raspolažu svim, a mudrac je prijatelj bogova; i zato mudracima sve pripada. - Diogen

Pa zar nije mudrica ako je dama

Back