Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RiadaT.;bt88787:Mozda trazi Sibirskog,da jedno drugom prekrate vrijeme..........![]()
lelavi;bt88788:pise pesme![]()
cekaj,ja trenutno razgovaram sa tobom...nije valjda da je ova dama.....SibirskiTigar;bt88789:nije mozda, sigurno a mozda i sa tobom razgovara?
RiadaT.;bt88791:cekaj,ja trenutno razgovaram sa tobom...nije valjda da je ova dama.....![]()
SibirskiTigar;bt88790:cini ti se da je romanticna?
zeljena;bt88793:Da bih odgovorila na pitanje,imam nekoliko podpitanja...
1.Milion cega???
2.Koliko dama ima godina???
3.Zasto ga je stavila izmedju nogu???
Moram da primetim da je vrlo udubljena u to sto radi...plus vrlo...kako da kazem...obnazena...tako da se bojim da nije slucajno ukljucila neki nepreklidan sajt...![]()
1.Milion cega???
Moram da primetim da je vrlo udubljena u to sto radi...plus vrlo...kako da kazem...obnazena...tako da se bojim da nije slucajno ukljucila neki nepreklidan sajt...![]()
RiadaT.;bt88791:cekaj,ja trenutno razgovaram sa tobom...nije valjda da je ova dama.....![]()
1.Milion cega???
lelavi;bt88795:Bas![]()
Mislim,pa vidi je samo![]()
LJILJA MMM;bt88798:čita turističke ponude![]()
LJILJA MMM;bt88799:ona nije obnažena nego razgaćena
da je udubljena jeste jer se trudi da pročita tekst koji joj je daleko......
da je neki neprikladan sajt........mislim da bi imala drugi izraz lica![]()
petrana;bt88807:vako, prvo nisam mogla da ukapiram sta dama radi, a zatim sam odgonetnula
dama je mudrac i oce da bude u vezi sa mudracima
evo kako sam dosla do zakljucka, pomogo mi je veliki Diogen
Atinjani, znate li šta je nesreća za čoveka? Nesreća, to je nositi teret nepotrebnih stvari: imanje, uglađenost, umerenost, nauku, jer su to najveći neprijatelji čovekovi. Najvećma treba prezreti bogatstvo, a zatim lepotu, gospodsko poreklo, i slavu. Religiju i sve zakone izmislili su političari, stvarajući državu samo za svoju korist. Najveća zloupotreba, koju treba iskoristiti, to su brak i imanje. U prirodi sve je zajedničko: imanje, žene i deca. Bogovi raspolažu svim, a mudrac je prijatelj bogova; i zato mudracima sve pripada. - Diogen
SibirskiTigar;bt88810:Pa zar nije mudrica ako je dama
Jao Ljiljana,kako mozes da napises razgacena...mislim stvarno....LJILJA MMM;bt88799:ona nije obnažena nego razgaćena
da je udubljena jeste jer se trudi da pročita tekst koji joj je daleko......
da je neki neprikladan sajt........mislim da bi imala drugi izraz lica![]()