Haraso, hoces moje misljenje?
Ovako: svaka devojka ce uglavnom da se necka, zato treba biti manje ili vise uporan. Skidati je postepeno, i uvek sa izgovorom da zaista nece biti nista, samo je skidati onako... Kao... E sad i ona mora da poveruje u to.... I onda malo prst... Da se navikne, i naravno onda za to treba reci da dalje od toga necemo ici, pa onda malo pravu stvar... E onda joj je kasno, ni nece se vise buniti.... A kad ti jednom da, dace i opet! A sto se pre potrudi bice joj lepse. Ako ja mogu da svrsim moze i ona. A ako ne, ona je kriva.
Ja mogu da ispricam neko sra*e kako ti kazes, kao d1 ali ja pricam ono sto su meni rekli da funkcionise u praksi! Ja nisam nikad bio sa nevinom, pa necu da kazem ali znam ljude koji su skinuli malo vise djana.... I znaju sta pricaju. A to sto on prica... mo's okaciti macki o rep. Ove iz moje price ce posle da dolaze na forumn, i da pricaju "price" kako je ono sto je d1 rekao super, ali... To ne pije vodu!
Ipak, neke klinke su glupe pa misle da ako se yebu su ***** te ce te odbiti, (ako nemas dovoljno para... To menja stvar) e u tom slucaju, treba joj napuniti glavu glupstima tipa "mislio sam da si zrelija" ili "sto si glupaca sve tvoje drugarice se odavno ..." ili "nemoj biti seljanka, da jos uvek budes nevina, pa smejace ti se sve drugarice, veruj meni stariji sam imam iskustva" itd itd, zenu je bar lako u tim goinama nafarbati, ako joj vec nije u glavu usadjen "program o manipulisanbju vaginom"....
Sta kazes za ovo vidjenje?
Koje je blize stvarnom?