gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
1. све је то нормално, прогутаћемо г, и ићи ћемо са онима који су покрали изборе и својом политиком уништили српски народ.
2. није у реду, више не гласам за ДС
Дакле, под један или под два?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
алаудираће....ипак су они браћа са СПС...питај Блајбија и нојкета
ne razumem, kako to mislis ako formiraju vlast, to je bilo jos pre 4 godine? sada bi samo produzili mandat...
Znam .... nego vidim otvaraju se teme o tome da li se SNS-ovci gade koalicije sa DS-om .... pa ovo više kao neko podsećanje, a i da vidim gade li se SPS-a
ma kad bi mi to Blajbi, Nojke, Kami i ekipa malo bolje objasnili .... meni to ni onda a ni sad nije bilo jasno ... cenim objasniće mi zašto vole Gljivicu, a ne vole Tomu na primer ...Какво питање. Наравно да се не гаде, нису се гадили ни пре четири године. Неће ни сад.
Znam .... nego vidim otvaraju se teme o tome da li se SNS-ovci gade koalicije sa DS-om .... pa ovo više kao neko podsećanje, a i da vidim gade li se SPS-a
Па још кад гљИвица и Чедица овековече пољубцем на администативном - граничном прелазу уз пљесак својих присталица обе националности !
Jes vala ..... a evo čujem danas i DSS ušo u koaliciji sa URS-om u Kragujevcu .... da prostite ovde bre niko ni na koga nije gadljiv ... naši političari se izgleda vode geslom .... svuda mu je bolje nego u gaćama (opoziciji)