pitanje za korisnice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
misim već sam otvaro sličnu temu, al sad nije to...
vidim seobu sa pedefe ljis na pedefe žene određenih individua za koje s pravom mogu da tvrdim da im nije mesto ovde...misim ne zato što ste vi ovde mnogo fine, štaznam ne znam ni ja kakve, ne zato što ste vrlo plemenito i fino mesto, nego zato što su oni misim pojedini vrlo umobolne osobe...pa sam se zapitao u sebi - jeote gde će ove "izvorne" korisnice pedefeta "žene" da se prebace tad kada sa ljisa pređe kritična masa kretena...? a oćesigurno, seoba je u toku...jer tamo zamire, dosadno je...previše se gamadi nakotilo...misim... na koji pdf će te da se prebacujete, pošto znamo da ni ovde jednog momenta neće moći normalno da se konverzira od idiota...?
hvala...

A gde pise gde je kome mesto? I odakle (tebi) pravo da o tome sudis? :)
...Cu da pisem 'de mi se 'oce a i gde mi se i nece bas, zinat.:zelenko3:

korisnici sa određenog pedefeta važe za određeni tip ljudi, da se ne izražavam sad...
a ti isti korisnici sa tog istog pedefeta prelaze ovamo...naleti i poneki s politike, koji nisu ništa bolji od onih sa prvog pedegeta, al su mahom sa onog prvog...:)
ne sudim, samo razmišljamo i razmenjujemo to razmišljanje...

povescemo vas kad krene velika selidba :lol: bacacemo vam sifre gde se nalazimo preko dana ili uvece.
ofkors, svako vece drugi avatar i drugo mesto za zezanje, ne bi bilo prvi put.

gde bre, ko da se seli - mogu svi da se ponasaju normalno kada hoce. a ako nece, ignorisacemo ih dok ne shvate poruku - koga jos zanima rasprava sa ljudima koji nisu interesantni, inspirativni i korektni. oni drugi su uvek dobrodosli.

povescemo vas kad krene velika selidba :lol: bacacemo vam sifre gde se nalazimo preko dana ili uvece.
ofkors, svako vece drugi avatar i drugo mesto za zezanje, ne bi bilo prvi put.

gde bre, ko da se seli - mogu svi da se ponasaju normalno kada hoce. a ako nece, ignorisacemo ih dok ne shvate poruku - koga jos zanima rasprava sa ljudima koji nisu interesantni, inspirativni i korektni. oni drugi su uvek dobrodosli.

Pre mnogo godina sam jedne večeri organizovao žurku u Valjevu, odnosno na tom podforumu. Pozvao ekipu, otvorio temu pa smo ćaskali. Bilo lepo. Nema dece da se deru, nema žena da ti seru.

jao, jel' bila parka tada sa tobom? znam da je imala neki cudan skroz nik, nekog cobanina ili harambasu i skoro sam sigurna da je bila na valjevu, jagodini ili tako nekom forumu
kad opet organizujes kazi da dodjemo maskirani :lol:

vidim seobu sa pedefe ljis na pedefe žene određenih individua za koje s pravom mogu da tvrdim da im nije mesto ovde...misim ne zato što ste vi ovde mnogo fine, štaznam ne znam ni ja kakve, ne zato što ste vrlo plemenito i fino mesto, nego zato što su oni misim pojedini vrlo umobolne osobe...pa sam se zapitao u sebi - jeote gde će ove "izvorne" korisnice pedefeta "žene" da se prebace tad kada sa ljisa pređe kritična masa kretena...? a oćesigurno, seoba je u toku...jer tamo zamire, dosadno je...previše se gamadi nakotilo...misim... na koji pdf će te da se prebacujete, pošto znamo da ni ovde jednog momenta neće moći normalno da se konverzira od idiota...?
hvala...

automobilizam , numizmatika, ekologija , softver ... izbor je velik :heart:

hvala...

kukolj je uvek lako uociti u zitu ... no sikiriki ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back